Echte verhalen van tevreden klanten
Waarom klanten ons vertrouwen: Ervaar de impact van onze samenwerking.

De samenwerking kan niet soepeler!

venduhuisdeeland.nl

Met de komst van een nieuw veilingsysteem moesten wij een start maken met een nieuwe website. Wij vonden het erg spannend om over te stappen, maar de samenwerking met Marsvaardig kan niet soepeler! Op alle vragen of opmerkingen die wij hadden kwam een duidelijk strategisch antwoord en advies.

Onze klanten en wij zijn super tevreden over de website. En wij vooral met de samenwerking. Dank!

Elise Trommelen
Venduhuis De Eland De Zon

Bezoek venduhuisdeeland.nl

Snelheid en professionalisme

meteobram.be

Tom had maar een paar minuten uitleg nodig om te begrijpen wat voor website ik graag wilde. Een paar dagen later was die klaar en kon ik hem al beginnen te vullen met informatie. Het eindresultaat is boven verwachting: hip, strak, stijlvol en aanpasbaar naar eigen smaak. Gebruiksvriendelijk voor de bezoeker en voor mezelf. Dikke merci!

Bram Verbruggen
Weerman Bram

Bezoek meteobram.be

Alles werkte meteen zoals het hoorde

olijfolieboetiek.be

Sedert enkele jaren ben ik professioneel olijfolieproever en heb ik een website met webshop ter promotie van de ingevoerde Extra Virgin olijfolie. Mijn bestaande website was aan vernieuwing toe en ben daarvoor bij Tom van Marsvaardig langsgegaan. Vrij snel zaten we op dezelfde golflengte en was het duidelijk wat de nieuwe website diende te omvatten.

De website werd tijdig afgeleverd aan de afgesproken prijs. Alles werkte ook meteen zoals het hoorde. Ik kan op Tom altijd rekenen als ik nog wat wil aanpassen. Fijn om zo'n goede back up te hebben.

Philippe Bruyninckx
Olijfolieboetiek

Bezoek olijfolieboetiek.be

Duurzame website

wellwater.nl

Marsvaardig heeft ons verrast. Behalve de voortvarendheid waarmee zij te werk gingen hebben Robin en Tom hun interesse in duurzaamheid waargemaakt. De website draait weer met de nieuwste techniek, is snel, en de hosting is duurzaam geworden.

Bedankt, we zijn weer helemaal up-to-date!

Bas Westdijk
Well Water

Bezoek wellwater.nl

Snapt wat je bedoelt

mariapoppe.nl

Robin van Marsvaardig heeft mijn website weer helemaal up to date gemaakt aan de huidige eisen van deze tijd. Hij is professioneel, vlot en weet wat ik bedoel. Hij weet dit te vertalen in een klantvriendelijke en gebruikersvriendelijke website. De samenwerking met Marsvaardig is plezierig en er zijn korte lijnen. Fijn om mee samen te werken.

Maria Poppe
Maria Poppe

Bezoek mariapoppe.nl

Het perfecte kassasysteem

vosfashion.be

Overschakelen van kassasysteem jaagt iedere kledingwinkel angst aan. Volledig onnodig als je kiest voor Marsvaardig. Tom begeleidde me rustig doorheen het gehele traject. Zonder dat ik overdonderd werd met to-do-lijstjes. Stap per stap werd alles in het nieuwe systeem ingevoerd. Zelfs mijn volledige klanten historie & voorraad is overgenomen! Waren er uitdagingen? Uiteraard, maar deze worden altijd opgelost.

Bedankt Tom!

Veerle Ooms
VOS Fashion

Bezoek vosfashion.be

Binnen no-time een goed functionerende snelle website

studiosjiek.nl

Ik zag als een berg op tegen het bouwen van een nieuwe website. Geen idee waar ik moest beginnen. Marsvaardig heeft mij hier ontzettend goed bij geholpen waardoor er binnen no-time een goed functionerende snelle website online was. Ze zijn ontzettend snel met het beantwoorden van vragen en denken goed mee met de ontwikkeling van de site. Zo houd ik meer tijd over voor mijn werk en daar word ik gelukkig van!

Maud van Halbeek
Studio Sjiek

Bezoek studiosjiek.nl

Persoonlijke benadering

mevrouwmuziek.nl

Mijn ervaring met Marsvaardig is top! Ze zijn erg kundig en denken actief mee met het doel wat je hebt met je website. Hierdoor is mijn website veel beter afgestemd op mijn klanten, en dat helpt natuurlijk bij het krijgen van klanten! Marsvaardig werkt ook erg snel! Ik was bang dat het proces een maand of twee zou duren, maar na een week had ik al een eerste opzet.

Als ik ergens zelf niet uitkom dan krijg ik Tom of Robin makkelijk te pakken. Deze persoonlijke benadering vind ik echt heel fijn, zeker bij zoiets als een website. Ik weet daar zelf namelijk bar weinig vanaf. Gelukkig staan ze altijd voor me klaar, dat geeft me een heel gerust gevoel.

Renée Lepoutre
Mevrouw Muziek

Bezoek mevrouwmuziek.nl

Enorme stappen voorwaarts qua zoekmachine optimalisatie

vormingscentrum.hivset.be

We zijn dol op de nieuwe website die werd ontwikkeld voor Vormingscentrum. Dat heeft alles te maken met de intuïtieve en fraaie vormgeving, de grote mate van flexibiliteit en beheersbaarheid van de content, de naadloze samenhang met onze administratieve backend, maar zeker ook de enorme stappen voorwaarts qua zoekmachineoptimalisatie. Over de gehele lijn voelde de samenwerking aan als professioneel en aangenaam. Warm aanbevolen!

François Diepstraten
Vormingscentrum Hivset

Bezoek vormingscentrum.hivset.be

Precies wat we voor ogen hadden. Bedankt!

psychologenhuis.nl

In korte tijd moest er een logo, website en flyer gemaakt worden en Marsvaardig heeft ons geweldig goed geholpen om deze klus te klaren. Voor een samenwerkingsverband van elf zelfstandige praktijkeigenaren met allemaal een eigen visie en mening is dat best een uitdaging.

Marsvaardig heeft het professioneel en vlot opgepakt en het contact verliep prettig. Er werd goed meegedacht en nuttig advies gegeven over do's & don'ts. Het resultaat is een herkenbaar, mooi logo en een strakke, functionele website en dat is precies wat we voor ogen hadden. Bedankt!

Caroline
Psychologenhuis

Bezoek psychologenhuis.nl

Professionele website

craftcapital.nl

Marsvaardig heeft ons geweldig geholpen met het neerzetten van een strakke nieuwe website. Een goede en prettige samenwerking heeft geleid tot een website die precies aansluit bij onze wensen en de doelgroep.

Marsvaardig is zeker een aanrader!

Maximiliaan Maaskant
Craft Capital

Bezoek craftcapital.nl

Never waste a good crisis

wijnhuismasco.com

Door de coronacrisis zijn we onze manier van werken in vraag gaan stellen. Al snel werd duidelijk dat we, om gewapend te zijn voor de toekomst, nood hadden aan een sterk online-verhaal. Via via kwamen we terecht bij Marsvaardig. Wij hadden niet verwacht dat we in 2020 nog zouden kunnen starten met onze nieuwe webshop, maar alles was operationeel binnen 2 weken.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en raden iedereen een samenwerking aan.

Rune Masco
Wijnhuis Masco

Bezoek wijnhuismasco.com

Professionele organisatie

vdl-onderhoud.nl

Wat een professionele organisatie is Marsvaardig. Ze hebben verstand van zaken, zijn klantgericht en heel vriendelijk. We hebben een site gekregen waar we trots op zijn en die bij ons past! Dit hebben ze heel goed aangevoeld. Daarnaast hebben ze de overstap voor ons zeer goed begeleid.

We bevelen Marsvaardig bij iedereen aan!

Tim van der Lugt
VDL Onderhoud

Bezoek vdl-onderhoud.nl

Enorme passie voor webdesign

theovanderzee.com

De oplossingen die Marsvaardig gebruikt lopen vaak jaren voor op waar hun concurrenten mee bezig zijn. Denk hierbij aan zaken als een perfecte ondersteuning voor mobiele apparaten, een turbo laadsnelheid, en een hoog niveau van toegankelijkheid.

Je merkt aan alles dat ze bij Marsvaardig een enorme passie voor webdesign hebben en niet zullen stoppen tot zij het onderste uit de kan gehaald hebben voor jouw website.

Theo van der Zee
Theo van der Zee

Bezoek theovanderzee.com

Vlotte overvang

cbspiramidebis-utrecht.nl

Dacht ik nog: dat wordt een hele klus, ingewikkeld en veel tijd om een nieuwe website voor de school te laten maken. Nee hoor, Robin en Tom namen me bij de hand en begeleiden je door het hele proces. Uiteindelijk was het voor mij en de school een bijna ongemerkte procedure, de overgang naar de nieuwe website.

We zijn heel erg tevreden met het resultaat.

Angela Louwes
Basisschool De Piramide

Bezoek cbspiramidebis-utrecht.nl

Kundig en klantgericht

impactbedrijfspsychologie.nl

Marsvaardig heeft onze huisstijl ontworpen en een mooie professionele website gebouwd. De samenwerking was prettig en de jongens van Marsvaardig namen de tijd om met ons in gesprek te gaan over ons bedrijf, onze wensen en over wat wij willen uitdragen.

Wij zijn er gerust op dat onze website toekomstbestendig is en we voelen ons verzekerd van goede service.

Carlo van Leeuwen
Impact Bedrijfspsychologie

Bezoek impactbedrijfspsychologie.nl

Pro-actieve houding

paultesser.nl

Marsvaardig gaf een aantal verbeterpunten voor mijn oude website. Deze pro-actieve houding was ook kenmerkend voor het bouwen van de nieuwe website: goede suggesties en frisse ideeën, maar ook begrip voor eigen wensen en daar goed op reagerend.

Kortom, een erg leuke samenwerking!

Paul Tesser
Paul Tesser Architect

Bezoek paultesser.nl

Ik word altijd supersnel geholpen

redigista.nl

Het is fijn om met Tom en Robin van Marsvaardig samen te werken. Zij zetten snel mijn proef-website online in een beveiligde omgeving, waardoor ik snel kon zien hoe het zou worden - en om aanpassingen kon vragen.

Ook nu, na het live gaan, kan ik altijd bij ze terecht met vragen - en word ik snel en vriendelijk geholpen. Die snelheid vind ik ontzettend belangrijk. En ik ben ook nog eens erg blij met mijn website zelf - makkelijk in gebruik en altijd up to date.

Linda Poort
Redigista

Bezoek redigista.nl

Verwachtingen waargemaakt

immodokter.be

Bij verschillende websitebouwers hebben we een ontwerp laten maken, maar telkens liep het fout. Door duidelijke communicatie en persoonlijk contact wisten ze bij Marsvaardig wel meteen wat onze verwachtingen waren en konden deze ook daadwerkelijk waar maken!

Wij zouden hen aan iedereen aanraden.

Kinga Kantorska
Immodokter

Bezoek immodokter.be

Super goede ervaring met deze jongens!

promotionfilm.nl

Grafisch en technisch zit de site prachtig in elkaar. Pagina's worden slim met elkaar verbonden, waardoor de bezoeker snel overzicht heeft. Zelf content toevoegen is ook heel eenvoudig.

Er werd goed naar mijn wensen geluisterd, andersom gaven ze ook waardevol advies. Dikke aanrader!

Niels de Groot
Pro Motion Film

Bezoek promotionfilm.nl

Pure gedrevenheid

hairplane.be

Onze zoektocht naar een geschikte partner voor onze B2B webshop stopte bij Marsvaardig. Vanaf de eerste ontmoeting was hun gedrevenheid, dynamiek en aanpak duidelijk.

Dankzij Marsvaardig bestellen nu het merendeel van onze klanten via de webshop. Hierdoor is de foutmarge in de bestellingen veel lager en besparen we tijd en kosten in de opvolging van facturen.

Stef Persico
Hairplane

Bezoek hairplane.be

Tot in het kleinste detail

pvw-interiors.be

Onze vorige website heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd, daarom zijn we gaan samenwerken met Marsvaardig. We hebben er geen moment spijt van! Voor persoonlijk advies en een goede communicatie moet je bij Marsvaardig zijn.

Deze mannen kennen hun vak en denken mee tot in het kleinste detail. Bedankt voor het resultaat en de fijne samenwerking.

Tommy Van Welde
PVW Interiors

Bezoek pvw-interiors.be

Mijn website informeert én verleidt

casaiberico.be

Marsvaardig creëerde een mobielvriendelijke website die perfect aansluit bij mijn restaurant. Zonder technische kennis kan ik mijn seizoensgebonden menu aanpassen.

De website doet geweldig werk en biedt echt een goede inkijk op ons restaurant.

Tim Huygens
Casa Iberico

Bezoek casaiberico.be

Ik bespaar tijd

johnnyflamingo.be

Van bij de opening van ons burgersalon gebeuren 60% van onze reserveringen online. Dit scheelt veel telefoongesprekken, tijd die ik aan mijn gasten kan schenken.

Dankzij het automatische tafelschikking-systeem mis ik op sluitingsdagen ook geen reserveringen.

Düzgün Demir
Johnny Flamingo

Bezoek johnnyflamingo.be

Trots op elke klant

Laat je overtuigen door recente websites die wij vakkundig en met veel plezier hebben gemaakt.

Bekijk meer klanten

Bij Marsvaardig kunnen we niet alleen hele goede websites bouwen; ook ontwerp zit in ons bloed.

Bekijk onze ontwerpen

Use cases

Pro Motion Film

Niels wilde met zijn website hoog scoren in de zoekresultaten en heeft dit bereikt door veel content te creëren. Zijn site bevat een rijke mix van blogs, testimonials en een portfolio, die allemaal slim aan elkaar gekoppeld zijn.

Meer weten over promotionfilm.nl

Theo van der Zee

Theo's website is ontworpen met zowel gebruiksvriendelijkheid als duurzaamheid in gedachten. Bezoekers kunnen eenvoudig filteren op klantcategorieën en navigeren door afbeeldingen terwijl Theo zelf makkelijk aanpassingen kan doen zoals het toevoegen van testimonials en presentaties.

Meer weten over theovanzee.com

Samen bouwen aan jouw online succes?