Pro Motion Film

Een gebruiksvriendelijke website

De wens van Pro Motion Film was om de nieuwe website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Ook bestond de wens om slim verschillende zaken aan elkaar te koppelen om de bezoeker altijd meer informatie te bieden.

Bekijk promotionfilm.nl

Super goede ervaring met deze jongens!

Niels de Groot, Pro Motion Film

Grafisch en technisch zit de site prachtig in elkaar. Pagina's worden slim met elkaar verbonden, waardoor de bezoeker snel overzicht heeft. Zelf content toevoegen is ook heel eenvoudig.

Er werd goed naar mijn wensen geluisterd, andersom gaven ze ook waardevol advies. Dikke aanrader!

Uitgelichte features

Hoog in de zoekresultaten

Eén van de grootste wensen was hoog gevonden worden in de zoekresultaten. Wij hebben Niels meteen verteld dat de techniek van zijn website helemaal in orde is, maar dat hij veel content moest gaan maken om hoog gevonden te worden.

Niels is de afgelopen jaren hard aan de bak gegaan en staat door het harde werk van hem en onszelf voor veel van zijn zoektermen in de top 3! En we zien nog steeds verbeteringen voor veel termen.

Testimonials

Je tevreden klanten zijn je beste reclame. Dus laat op je website zien hoe je klanten over je samenwerking denken. Niels kan zelf eenvoudig nieuwe testimonials toevoegen die vanzelf op de website verschijnen. Testimonials kunnen ook eenvoudig tussen de teksten geplaatst worden voor extra effect op landingspagina's

Slimme koppelingen

Op de website van Pro Motion Film kan Niels eenvoudig verschillende pagina's aan elkaar koppelen. Sommige koppelingen gaan zelfs volledig automatisch! Zo tonen de verschillende diensten bijvoorbeeld automatisch alle projecten die aan dezelfde categorie gekoppeld zijn. Wel zo gemakkelijk.

Blog

Een manier om nieuwe content te creëren is het schrijven van blogs. Op promotionfilm.nl staan intussen een paar honderd blogs die slim aan elkaar gekoppeld zijn. Zo blijven bezoekers hangen en geef je ze zoveel mogelijk nuttige informatie.

Op verschillende blogs staan ook ingangen naar pagina's om de bezoekers om te zetten naar klanten. Denk aan het doorsturen naar het kopen van een e-book, of simpelweg het aanmelden voor de nieuwsbrief. De blog biedt veel mogelijkheden.

Portfolio

Ook met je portfolio kun je nieuwe content creeren. De portfolio-items op promotionfilm.nl zijn gekoppeld aan een categorie en een klant. Zo heb je direct een mooi overzicht van alle projecten binnen een bepaalde categorie, en een overzicht van alle projecten voor een bepaalde klant!

Webshop

Niels kwam laatst met de vraag of wij voor hem ook een webshop konden bouwen. En dat kunnen wij zeker! Onze koppeling met Mollie zorgt ervoor dat betalingen veilig en snel verlopen.

Samen bouwen aan jouw online succes?