Wat is een header?

De header is meer dan design; het is je eerste kans om indruk te maken, met duidelijke navigatie, CTA's, en een balans tussen vorm en functie.

Wat is een call to action?

Wat is een call to action?

Ontdek hoe een goed ontworpen CTA op je website bezoekers effectief leidt naar actie, met een focus op design, tekst en optimalisatie.

Wat is een footer?

Ontdek hoe de footer als vangnet dient voor je site, met essentiƫle links en info, terwijl de focus op de hoofdinhoud blijft.

Wat is een Google Bedrijfsprofiel?

Wat is een Google Bedrijfsprofiel?

Een Google Bedrijfsprofiel verwijst naar de bedrijfsvermelding die wordt aangemaakt en beheerd via Google Bedrijfsprofielmanager.

Wat is zoekmachineoptimalisatie (SEO)?

Wat is zoekmachineoptimalisatie (SEO)?

SEO verhoogt website-zichtbaarheid door trefwoorden, techniek en inhoud te optimaliseren. Betere rangschikkingen en meer bezoekers als resultaat.

Wat is Cloudflare?

Wat is Cloudflare?

Optimaliseer je website met Cloudflare: snelle laadtijden, SSL-beveiliging, DDoS-bescherming en gedetailleerde analytics voor een krachtige online aanwezigheid.

Wat is gestructureerde data

Wat is gestructureerde data

Gestructureerde data in websites verwijst naar het gebruik van een gestandaardiseerd formaat om informatie over een pagina en haar inhoud te markeren.

Waar staat CSS voor?

Waar staat CSS voor?

CSS staat voor Cascading Style Sheets. CSS is een belangrijke taal in de wereld van webdesign.

Waar staat HTML voor?

Waar staat HTML voor?

HTML staat voor HyperText Markup Language. HTML is de standaardtaal voor het creƫren van websites en webapplicaties.

Wat betekent markup?

Wat betekent markup?

Markup is een term die vaak wordt gebruikt in de wereld van webontwikkeling en digitale content creatie.

Wat is Javascript?

Wat is Javascript?

Javascript is een veelzijdige en krachtige programmeertaal. Met Javascript kun je webistes interactief en dynamisch maken.

Wat is een Favicon?

Wat is een Favicon?

Een favicon, kort voor 'favorite icon', is een klein, iconisch beeld dat de identiteit van een website vertegenwoordigt.

Samen bouwen aan jouw online succes?