Cadeaubonnen

Breng je culinaire beleving dichter bij je klanten. Iedereen kan eenvoudig, snel en op elk moment cadeaubonnen kopen van je zaak.

Digitaal reserveringsboek

Met onze tafelmanager kan je snel reserveringen inplannen en aanpassen, vanaf elk toestel. Je reserveringen beheren was nog nooit zo makkelijk.

Dynamische koppelingen

Het is mogelijk om interne links in de vorm van 'kaartjes' te plaatsen naar andere onderdelen op de website zoals een 'nieuwsbericht', een 'project', etc.

Evenementen

Met een demonstratie, workshop, tasting of private shopping geef je klanten een extra reden om je zaak te bezoeken.

Formulieren

Maak eigen formulieren aan op de website. Denk aan contactformulieren en aanmeldformulieren.

Kassasysteem

Geef medewerkers de mogelijkheid om klanten snel te helpen met online gekochte aankopen die ze willen omruilen of terugbrengen.

Natuurlijk hang je een menukaart buiten je zaak om gasten te verleiden. Maar ook een goede en duidelijke online menukaart is onmisbaar voor een restaurant.

Nieuws of blog

Het is goed om regelmatig wat van je te laten horen. Zo weten je bezoekers dat je een actieve ondernemer bent.

Nieuwsbrieven

Je trouwe gasten verwennen, je Valentijnsmenu aankondigen of je omzet een boost geven? Bereik je klanten met het versturen van nieuwsbrieven.

Online bestellen

Laat je klanten snel en eenvoudig een afhaalbestelling plaatsen en betalen via je website.

Online reserveren

Mensen doen almaar meer via hun smartphone of tablet. Laat je klanten online reserveren via je website en bespaar tijd die je aan je klanten kan schenken.

Openingstijden

Waarom bezoeken mensen de website van je winkel of restaurant? In vele gevallen zijn ze op zoek naar je openingstijden of telefoonnummer.

Samen bouwen aan jouw online succes?