Digitaal reserveringsboek

Met onze tafelmanager kan je snel reserveringen inplannen en aanpassen, vanaf elk toestel. Je reserveringen beheren was nog nooit zo makkelijk.

Wanneer gasten online reserveren wijst het reserveringssysteem automatisch een beschikbare tafel toe en bevestigt de reservering.

• Online reserveren

Mensen doen almaar meer via hun smartphone of tablet. Laat je klanten online reserveren via je website en bespaar tijd die je aan je klanten kan schenken.

Vermijd fouten

Gekrabbel in een reserveringsboek leidt gemakkelijk tot fouten. Stuur niet langer gasten naar huis door een stomme fout in het reserveringsboek.

Wiens handschrift was dat? Met de tafelmanager gaat er geen onnodige tijd meer verloren aan het ontcijferen van het gekrabbel.

Tafels vullen

Bepaal vooraf hoeveel gasten er aan al je tafels kunnen zitten. De tafelmanager maakt bij grotere reserveringen automatisch de beste tafelcombinaties.

Kies bovendien in welke volgorde de tafels gevuld moeten worden, precies zoals je het zelf ook zou doen. Er gaat geen tijd meer verloren.

Overal toegankelijk

De tafelmanager is vanaf ieder apparaat te openen: desktop, laptop, tablet en smartphone. Handig en simpel.

Zo kan iedereen binnen je team de reserveringen altijd en overal bekijken.