Well Water

Van expert review naar conversie verhoging

Well Water had halverwege zomer 2022 bij Theo van der Zee een expert review aangevraagd. In het rapport dat hieruit kwam bleek dat het kosteneffectiever zou zijn om de gehele website opnieuw opbouwen ten opzichte van het aanpassen van de bestaande website. In een naadloze samenwerking hebben wij met Theo en Well Water een nieuwe website neergezet.

Bekijk wellwater.nl

Uitgelichte features

Herstructurering

De oude website van Well Water was voornamelijk een 'one-page-website' met hier en daar een losse pagina. Samen met Theo hebben we nagedacht over een nieuwe, duidelijk menustructuur. Hierdoor hebben losse onderwerpen hun eigen pagina op de website.

Op deze manier is het voor bezoekers en zoekmachines meteen duidelijk waar een pagina over gaat. Ook is deze manier van het inrichten van je website gebouwd op de toekomst omdat je gemakkelijk nieuwe pagina's kunt introduceren.

Landingspagina's

Well Water heeft landingspagina's voor haar verschillende producten en diensten. Het was erg belangrijk om deze goed over te nemen. Zowel qua inhoud als structuur. De teksten hebben we overgenomen en we hebben extra informatie toegevoegd zodat de landingspagina's nu nog beter uit de verf komen.

Ook hebben we het eenvoudig gemaakt voor Well Water om zelf nieuwe landingspagina's aan te maken.

Klantenoverzicht

Well Water heeft een aantal grote klanten. Op de oude website stonden deze merken maar op één pagina. In de nieuwe website zijn de merken op meerdere pagina's te vinden. Ook bestaat er nu de mogelijkheid om projecten en testimonials toe te voegen aan een klant. Zo kunnen deze klantenpagina's als mooie cases gebruikt worden.

Door de unieke content op deze pagina's kunnen deze pagina's op den duur zelfs als landinspagina's gebruikt worden.

Slimme koppelingen

Binnen de verschillende pagina's kunnen er slimme koppelingen gemaakt worden. Zo nodigen we de bezoeker uit om door te blijven klikken om meer te weten te komen over Well Water.

Duurzame website

Well Water staat voor duurzaamheid. Het was daarom erg belangrijk voor ze om zo groen mogelijk gehost te worden. Niet alleen worden onze websites groen gehost, ook op andere gebieden zijn wij als bedrijf groen bezig. Meer hierover kun je lezen in onze blog over duurzaamheid.

Wat kost dat allemaal?

Ben jij benieuwd of jij ook zo'n website kan betalen? Dankzij ons eigen platform maken wij voor een betaalbare prijs vooruitstrevende websites.

Bekijk prijzen

Samen bouwen aan jouw online succes?