Theo van der Zee

De hoogste kwaliteit, eenvoudig in gebruik

Theo wilde graag een supergoede website die hij zelf makkelijk kon blijven aanpassen. Hij had zelf al verschillende websites gebouwd, wat hem telkens veel tijd kostte. Voor zijn eigen nieuwe website besloot hij met ons in zee te gaan.

Bekijk theovanderzee.com

Enorme passie voor webdesign

Theo van der Zee, Theo van der Zee

De oplossingen die Marsvaardig gebruikt lopen vaak jaren voor op waar hun concurrenten mee bezig zijn. Denk hierbij aan zaken als een perfecte ondersteuning voor mobiele apparaten, een turbo laadsnelheid, en een hoog niveau van toegankelijkheid.

Je merkt aan alles dat ze bij Marsvaardig een enorme passie voor webdesign hebben en niet zullen stoppen tot zij het onderste uit de kan gehaald hebben voor jouw website.

Uitgelichte features

Klantcategorieƫn

Theo heeft voor veel klanten gewerkt. Voor zijn prospects is het van belang in welke branches hij voor wie heeft gewerkt. Daarom hebben we bovenaan de klantenpagina een filter toegevoegd waarmee bezoekers snel kunnen filteren op branche.

Landingspagina's

Als conversie-specialist weet Theo dat een goede landingspagina je veel kan brengen. Op zijn landingspagina's kan hij daarom eenvoudig een inhoudsopgave toevoegen, gekleurde secties maken en speciaal vormgegeven lijsten laten zien.

Afbeeldingen vergroten

Omdat Theo veel onderzoeken doet, en deze op zijn website publiceert, was het voor hem belangrijk dat de afbeeldingen op zijn website vergroot konden worden. Door slimme techniek in te bouwen worden alle afbeeldingen binnen 1 artikel samen in een galerij gezet. Zo kan de bezoeker eenvoudig door de afbeeldingen navigeren.

Makkelijk in gebruik

Het is voor Theo mogelijk om zelf eenvoudig alle informatie op zijn website aan te passen. Zo hoeft hij niet op ons te wachten als hij een nieuwe tevreden klant heeft die een testimonial voor hem heeft geschreven.

Ook het toevoegen van nieuwe presentaties of evenementen waar hij gesproken heeft kan hij eenvoudig zelf doen. Zo blijft zijn website niet alleen technisch, maar ook qua inhoud altijd up-to-date.

Duurzame website

Voor Theo is het ook belangrijk dat zijn website zo 'groen' mogelijk is. Onze 'groene filosofie' sluit daar mooi bij aan!

Naast groene hosting zorgen wij er ook voor dat iedere pagina zo 'licht' mogelijk is. Hierdoor is er minder serverruimte nodig met als resultaat minder uitstoot.

Lees meer over onze groene filosofie.

Logo ontwerp

Voor Theo hebben we niet alleen zijn website gebouwd. Ook zijn logo hebben we mogen ontwerpen. Uiteraard is het logo goed bruikbaar op zowel kleine als grote dragers. En we hebben natuurlijk ook een icoontje gemaakt wat op zichzelf kan worden gebruikt in de browser-tab en op social media profielen.

Samen bouwen aan jouw online succes?