Logo ontwerp
Bij Marsvaardig kunnen we niet alleen hele goede websites bouwen; ook ontwerp zit in ons bloed.

Van visitekaartje tot social media.

Wanneer wij een logo ontwerpen zorgen we er voor dat deze perfect op alle verschillende dragers gebruikt kan worden.

Meteo Bram

Bram vertelt je graag over weer en klimaat. Voor Bram maakten wij een logo waarin het weer centraal staat met als boodschap dat achter de wolken altijd de zon schijnt wat de positiviteit van Bram als leerkracht en wijnboer tekent.

meteobram.be

De Meern 1

De Meern 1 maakt rondvaarten door de Utrechtse grachten in een replica van een oud Romeins schip. Een echte rondvaart in stijl dus!

demeern1.nl

Psychologenhuis Hilversum

Het logo van Psychologenhuis Hilversum moet patiƫnten direct een vertrouwd gevoel geven dat ze bij "Psychologenhuis Hilversum" verzekerd zijn van goede en passende hulp. Dit hebben we gerealiseerd door een professioneel, strak en eenvoudig logo te ontwerpen waarin de mens centraal staat.

psychologenhuis.nl

Redigista

"Meer succes met betere woorden" zegt Redigista zelf. Vandaar het potlood met daarin een grafiek verwerkt die omhoog gaat. Wees niet te bang om te gummen en vertel alleen de hoofdboodschap.

redigista.nl

Theo van der Zee

Voor Theo hebben wij een logo ontworpen wat zijn core-business perfect illustreert; namelijk conversie optimalisatie door middel van testen en communicatie met zowel de klant als de eindgebruiker.

theovanderzee.com

Impact Bedrijfspsychologie

Voor Impact hebben wij een logo ontworpen wat zowel zakelijk als menselijk oogt. Het logo straalt groei en kracht uit. In de witruimte onder de praatwolken / bomen zie je een hoofd en schouders van een persoon.

impactbedrijfspsychologie.nl

Mevrouw muziek

Mevrouw Muziek schrijft en speelt liedjes voor kinderen. Het gekozen font oogt daarom handgeschreven. Rood is een accentkleur in alle communicatie.

mevrouwmuziek.nl

Explorama

Explorama verbindt en is veelzijdig. Het logo laat verbinding zien en heeft de vorm van de letter "e", zo kan het beeldmerk ook heel goed los gebruikt worden.

Trots op elke klant

Laat je overtuigen door recente websites die wij vakkundig en met veel plezier hebben gemaakt.

Bekijk meer klanten

Bij Marsvaardig kunnen we niet alleen hele goede websites bouwen; ook ontwerp zit in ons bloed.

Bekijk onze ontwerpen

Samen bouwen aan jouw online succes?