Hoe bepalen wij onze prijs?

Toen wij Marsvaardig startten in 2017 hadden we meerdere doelen. Eén van onze doelen was het bouwen van de beste websites voor een eerlijke prijs. Wat ons betreft staan er veel slechte websites op het internet waar ondernemers via langlopende contracten te veel geld voor betalen.

Waardebepaling

Wij helpen graag lokale ondernemers om met hun bedrijf te groeien waarbij de website een belangrijk stuk gereedschap is. Niet iedere ondernemer heeft de ambitie om met zijn of haar website te groeien. Sommige ondernemers vinden het genoeg om de website als 'online visitekaartje' te hebben. We hebben een heel artikel over de waardebepaling van je website.

Maar wat is dan een goede prijs? Het antwoord daarop is voor iedere onderneming anders. Het resultaat daarvan is dat veel bedrijven, waaronder webbureaus, de prijs aanpassen aan de klant die tegenover ze zit. Een beetje een 'wat de gek ervoor geeft' mentaliteit.

Wij doen het anders

Wij zijn het andersom gaan benaderen. Wat kost het ons om een goede website neer te zetten? Hoeveel tijd hebben wij nodig om een website te bouwen? En welke maandelijkse kosten hebben wij nodig om de website te onderhouden zodat deze veilig, snel en up-to-date blijft? Toen wij jaren geleden ons bedrijf aan het opzetten waren en deze vragen moesten beantwoorden kwamen we er al snel achter dat het bouwen van maatwerk websites al snel financieel uit de hand zou gaan lopen.

Marsvaardig platform

Wij hebben daarom een platform gebouwd waarmee we websites kunnen bouwen. Wij kunnen dit snel en efficiënt met geweldige websites als resultaat. Door technisch al 80% klaar te zijn kunnen we onze opstartkosten drastisch omlaag brengen. En door alle websites te koppelen aan ons platform hoeven we ook maar op één plek verbeteringen door te voeren. Als de verbeteringen in ons platform zitten geniet meteen iedere klant van ons mee.

Krijg ik dan wel kwaliteit?

Terechte vraag. Bij ons is jouw websitebezoeker het belangrijkst. Die zorgt namelijk voor jouw inkomen. En hebben wij er wel genoeg verstand van? Zijn we professioneel genoeg? Haal je huidige website maar eens door een website testing tool naar keuze (zoals Pagespeed insight van Google); kies vervolgens één van onze willekeurige klanten en vergelijk de resultaten. Hieronder ook een lijst met artikelen van onze blog en kennisbank waarin we graag onze expertise laten zien:

Conclusie

"Iedere website is anders. Neem contact met ons op voor een offerte op maat". Dat heb ik vaak voorbij zien komen. Mijn eigen onderbuikgevoel zegt dat ik dan precies zoveel moet betalen als ik beschikbaar heb. Waar trouwens zeker iets over te zeggen valt! Je hebt een bepaald budget en afhankelijk daarvan kun je een aantal zaken laten doen. Als je budget over hebt kun je goede teksten laten schrijven, een fotograaf inhuren of een video laten maken.

Wat de gek ervoor geeft

Voor grote bedrijven met heel specifieke websitewensen is het zeker van belang om in kennismakingsgesprekken het budget te bepalen en een offerte, en website, op maat te maken. Maar voor onze klanten; ondernemers die willen groeien met hun bedrijf werken wij met vaste prijzen voor een website waar heel veel mee mogelijk is.

Binnenkort eens om tafel?

Samen bouwen aan jouw online succes?