Mogelijkheden

Er is veel mogelijk binnen ons platform. Onderstaand vind je een almaar groeiende lijst van mogelijkheden binnen ons platform uitgelegd. Mis je iets? Neem even contact met ons op om te vragen of dat ook mogelijk is. Als dat niet zo is kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.

Perfect op elk apparaat

Een website die op alle apparaten en schermen perfect werkt? We weten niet alleen hoe dat moet; het is onze specialiteit.

Lees meer over Perfect op elk apparaat

Zelf aanpasbaar

Heeft je website regelmatig een aanpassing nodig? Met ons website platform ben je in staat om zelf snel en gemakkelijk je website aan te passen.

Lees meer over Zelf aanpasbaar

Nieuws of blog

Het is goed om regelmatig wat van je te laten horen. Zo weten je bezoekers dat je een actieve ondernemer bent.

Lees meer over Nieuws of blog

Portfolio

Kun jij je werk laten zien door afbeeldingen, audio of video op je website te plaasten? Hierdoor zul je nog meer aandacht vasthouden.

Lees meer over Portfolio

Evenementen

Met een demonstratie, workshop, tasting of private shopping geef je klanten een extra reden om je zaak te bezoeken.

Lees meer over Evenementen

Openingstijden

Waarom bezoeken mensen de website van je winkel of restaurant? In vele gevallen zijn ze op zoek naar je openingstijden of telefoonnummer.

Lees meer over Openingstijden

Formulieren

Maak eigen formulieren aan op de website. Denk aan contactformulieren en aanmeldformulieren.

Lees meer over Formulieren

Dynamische koppelingen

Het is mogelijk om interne links in de vorm van 'kaartjes' te plaatsen naar andere onderdelen op de website zoals een 'nieuwsbericht', een 'project', etc.

Lees meer over Dynamische koppelingen

Webshop

Een webshop voor je fysieke winkel kan er voor zorgen dat er meer mensen naar je winkel komen. Toon je gehele collectie online met detailfoto's.

Lees meer over Webshop

Cadeaubonnen

Breng je culinaire beleving dichter bij je klanten. Iedereen kan eenvoudig, snel en op elk moment cadeaubonnen kopen van je zaak.

Lees meer over Cadeaubonnen

Kassasysteem

Geef medewerkers de mogelijkheid om klanten snel te helpen met online gekochte aankopen die ze willen omruilen of terugbrengen.

Lees meer over Kassasysteem

Natuurlijk hang je een menukaart buiten je zaak om gasten te verleiden. Maar ook een goede en duidelijke online menukaart is onmisbaar voor een restaurant.

Lees meer over Menukaart

Online bestellen

Laat je klanten snel en eenvoudig een afhaalbestelling plaatsen en betalen via je website.

Lees meer over Online bestellen

Online reserveren

Mensen doen almaar meer via hun smartphone of tablet. Laat je klanten online reserveren via je website en bespaar tijd die je aan je klanten kan schenken.

Lees meer over Online reserveren

Digitaal reserveringsboek

Met onze tafelmanager kan je snel reserveringen inplannen en aanpassen, vanaf elk toestel. Je reserveringen beheren was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer over Digitaal reserveringsboek

Nieuwsbrieven

Je trouwe gasten verwennen, je Valentijnsmenu aankondigen of je omzet een boost geven? Bereik je klanten met het versturen van nieuwsbrieven.

Lees meer over Nieuwsbrieven

Weten of wij iets voor jou kunnen betekenen?