Website laten maken in Hilversum
Jouw one-stop-shop voor een snelle, gebruiksvriendelijke en voor zoekmachines geoptimaliseerde website voor een betaalbare prijs

Website laten maken in Hilversum

Goed gevonden

Laat je concurrenten in het stof bijten! Wij zorgen ervoor dat je website op je trefwoorden geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Op lokaal en nationaal niveau.

Super snel

Tijd is geld, en wij verspillen geen seconde! Snelheid is een belangrijke factor voor zoekmachines en bezoekers. Wij zorgen er voor dat jouw website bij de snelste van Hilversum hoort.

Altijd up-to-date

Weg met verouderde websites! Niet iedere 4 jaar een nieuwe website maar een website die met de tijd mee gaat, dat is een goede investering.

Ontelbaar veel mogelijkheden

Van simpele website tot webwinkel met fysieke kassa

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van ons zelf ontwikkelde platform. Of je nu een eenvoudige website nodig hebt of een complexe webwinkel met een fysieke kassa; wij hebben de expertise om je visie tot leven te brengen. Restaurants vertrouwen op ons voor geïntegreerde reserveringssystemen, en winkels voor naadloze online-en-offline verkoopervaringen.

Maar daar houden de mogelijkheden niet op. Toon je creatieve werk in een stijlvol portfolio, houd je publiek betrokken met een dynamische nieuws- of blogsectie, en verzamel authentieke testimonials. Plan en promoot evenementen met geïntegreerde Mollie-betalingen. Stel je team voor en bied een gebruiksvriendelijke contactpagina.

Zelf aanpasbaar

Wij bouwen je website, jij maakt aanpassingen

Geen gepriegel in software waar je je eigen website moet bouwen. Wij zetten jouw website voor je op en denken mee over een logische structuur. Gebruik onze expertise om één van de beste websites van Hilversum te hebben.

Uiteraard kun jij straks alle teksten en afbeelding eenvoudig aanpassen. Het is zelfs zo gemakkelijk dat je helemaal geen verstand van websites nodig hebt om het systeem te gebruiken.

Lukt het toch even niet? We staan altijd voor je klaar om je te helpen.

Bij ons ben je geen nummer

Wij werken graag met mensen

Omdat we jouw lokale websitebouwer zijn kunnen we ook gewoon even afspreken als je dat prettig vind.

We hebben ook geen helpdesk waar je lang aan de lijn moet hangen voor je iemand te spreken krijgt. Je krijgt Robin of Tom te spreken, tenzij we onderweg zijn, maar dan is een mailtje zo gestuurd.

Betaalbaar

Een website voor iedereen

Waarom zou je een fortuin uitgeven aan een professionele website als het ook betaalbaar kan? In het huidige digitale tijdperk moet je website niet alleen uitblinken op desktops, maar ook perfect functioneren op smartphones en tablets. Bovendien zijn veiligheid en gebruiksgemak ook erg belangrijk. Door het werk wat hiervoor nodig is kan het laten bouwen van een nieuwe website erg duur zijn.

Om toch betaalbare websites te kunnen blijven bouwen hebben wij in 2018 een baanbrekend besluit genomen; het ontwikkelen van een platform dat topklasse websites toegankelijk maakt voor zelfstandigen en kleine bedrijven. We hebben de kosten gedrukt zonder in te boeten op kwaliteit, functionaliteit of veiligheid. Dus als je op zoek bent naar een kostenbewuste oplossing zonder compromissen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

De koffie staat klaar

Even sparren over jouw nieuwe website onder het genot van een kopje koffie, thee of water?

Kom bij ons langs

Over Marsvaardig

Bij Marsvaardig tillen we webdesign naar een hoger niveau. Onze missie is simpel: we bouwen betaalbare websites die altijd up-to-date en van uitstekende kwaliteit zijn. Ons geavanceerde platform verzorgt 95% van het werk, waardoor we topkwaliteit websites leveren binnen jouw budget.

De resterende 5%? Dat is waar onze expertise telt. We zorgen voor een intuïtieve, toegankelijke website met een logische structuur, afgestemd op jouw huisstijl. Wij gaan voor efficiëntie boven originaliteit; we minimaliseren het gebruik van JavaScript en volgen de principes van progressive enhancement waarmee we websites bouwen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Vindbaarheid is essentieel voor iedere website; we bieden advies over het maken van inhoud en hebben tools voor online monitoring van je vindbaarheid. We doen meer dan enkel webdesign. Met ons platform verstuur je ook nieuwsbrieven, bouwen we een volledige webwinkel en we hebben een reserveringssysteem voor restaurants.

Onze klanten variëren van dienstverleners tot (web)winkels en restaurants. Duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn onze kernwaarden; we bieden snelle laadtijden en vereisen geen technische kennis voor het beheer van je website.

We maken gebruik van Google Workspace voor e-mail en Mollie voor betalingen. Marsvaardig is jouw partner voor digitaal succes.

Kennis met ons maken?

Klanten uit Hilversum

Ook deze klanten uit Hilversum kozen voor ons

  • Psychologenhuis
  • VDL Onderhoud
  • Impact Bedrijfspsychologie

Bekijk alle klanten uit Hilversum »

Precies wat we voor ogen hadden. Bedankt!

Caroline, Psycholoog, Psychologenhuis

In korte tijd moest er een logo, website en flyer gemaakt worden en Marsvaardig heeft ons geweldig goed geholpen om deze klus te klaren. Voor een samenwerkingsverband van elf zelfstandige praktijkeigenaren met allemaal een eigen visie en mening is dat best een uitdaging.

Marsvaardig heeft het professioneel en vlot opgepakt en het contact verliep prettig. Er werd goed meegedacht en nuttig advies gegeven over do's & don'ts. Het resultaat is een herkenbaar, mooi logo en een strakke, functionele website en dat is precies wat we voor ogen hadden. Bedankt!

Professionele organisatie

Tim van der Lugt, VDL Onderhoud

Wat een professionele organisatie is Marsvaardig. Ze hebben verstand van zaken, zijn klantgericht en heel vriendelijk. We hebben een site gekregen waar we trots op zijn en die bij ons past! Dit hebben ze heel goed aangevoeld. Daarnaast hebben ze de overstap voor ons zeer goed begeleid.

We bevelen Marsvaardig bij iedereen aan!

Besteed meer tijd aan je bedrijf en scoor met je website

Begin vandaag met het verbeteren van je website en laat ons je website maken

Ik wil graag afspreken

Laat je website maken door professionele websitebouwers