De klanten van Marsvaardig
Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Enorme stappen voorwaarts qua zoekmachine optimalisatie

vormingscentrum.hivset.be

We zijn dol op de nieuwe website die werd ontwikkeld voor Vormingscentrum. Dat heeft alles te maken met de intuïtieve en fraaie vormgeving, de grote mate van flexibiliteit en beheersbaarheid van de content, de naadloze samenhang met onze administratieve backend, maar zeker ook de enorme stappen voorwaarts qua zoekmachineoptimalisatie. Over de gehele lijn voelde de samenwerking aan als professioneel en aangenaam. Warm aanbevolen!

François Diepstraten
Vormingscentrum Hivset

Bezoek vormingscentrum.hivset.be

Snelheid en professionalisme

meteobram.be

Tom had maar een paar minuten uitleg nodig om te begrijpen wat voor website ik graag wilde. Een paar dagen later was die klaar en kon ik hem al beginnen te vullen met informatie. Het eindresultaat is boven verwachting: hip, strak, stijlvol en aanpasbaar naar eigen smaak. Gebruiksvriendelijk voor de bezoeker en voor mezelf. Dikke merci!

Bram Verbruggen
Meteo Bram

Bezoek meteobram.be

Precies wat we voor ogen hadden. Bedankt!

psychologenhuis.nl

In korte tijd moest er een logo, website en flyer gemaakt worden en Marsvaardig heeft ons geweldig goed geholpen om deze klus te klaren. Voor een samenwerkingsverband van elf zelfstandige praktijkeigenaren met allemaal een eigen visie en mening is dat best een uitdaging.

Marsvaardig heeft het professioneel en vlot opgepakt en het contact verliep prettig. Er werd goed meegedacht en nuttig advies gegeven over do's & don'ts. Het resultaat is een herkenbaar, mooi logo en een strakke, functionele website en dat is precies wat we voor ogen hadden. Bedankt!

Caroline
Psychologenhuis

Bezoek psychologenhuis.nl

Professionele website

craftcapital.nl

Marsvaardig heeft ons geweldig geholpen met het neerzetten van een strakke nieuwe website. Een goede en prettige samenwerking heeft geleid tot een website die precies aansluit bij onze wensen en de doelgroep.

Marsvaardig is zeker een aanrader!

Maximiliaan Maaskant
Craft Capital

Bezoek craftcapital.nl

Echte vakmannen

revoltestudio.nl

Als branding studio hebben wij natuurlijk hele specifieke ideeën over hoe onze site eruit moet zien. Marsvaardig heeft dat perfect aangevoeld en precies gemaakt wat wij voor ogen hadden. Beter zelfs! Want ze droegen allerlei aanvullingen en verbeteringen aan. Echte vakmannen.

Communicatie is heel vriendelijk en duidelijk. Wij kunnen het iedereen aanraden en stellen Marsvaardig dus ook aan onze eigen klanten voor!

Erik Ankoné
Revolte studio

Bezoek revoltestudio.nl

Never waste a good crisis

wijnhuismasco.com

Door de coronacrisis zijn we onze manier van werken in vraag gaan stellen. Al snel werd duidelijk dat we, om gewapend te zijn voor de toekomst, nood hadden aan een sterk online-verhaal. Via via kwamen we terecht bij Marsvaardig. Wij hadden niet verwacht dat we in 2020 nog zouden kunnen starten met onze nieuwe webshop, maar alles was operationeel binnen 2 weken.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en raden iedereen een samenwerking aan.

Rune Masco
Wijnhuis Masco

Bezoek wijnhuismasco.com

Professionele organisatie

vdl-onderhoud.nl

Wat een professionele organisatie is Marsvaardig. Ze hebben verstand van zaken, zijn klantgericht en heel vriendelijk. We hebben een site gekregen waar we trots op zijn en die bij ons past! Dit hebben ze heel goed aangevoeld. Daarnaast hebben ze de overstap voor ons zeer goed begeleid.

We bevelen Marsvaardig bij iedereen aan!

Tim van der Lugt
VDL Onderhoud

Bezoek vdl-onderhoud.nl

Enorme passie voor webdesign

theovanderzee.com

De oplossingen die Marsvaardig gebruikt lopen vaak jaren voor op waar hun concurrenten mee bezig zijn. Denk hierbij aan zaken als een perfecte ondersteuning voor mobiele apparaten, een turbo laadsnelheid, en een hoog niveau van toegankelijkheid.

Je merkt aan alles dat ze bij Marsvaardig een enorme passie voor webdesign hebben en niet zullen stoppen tot zij het onderste uit de kan gehaald hebben voor jouw website.

Theo van der Zee
Theo van der Zee

Bezoek theovanderzee.com

Vlotte overvang

cbspiramidebis-utrecht.nl

Dacht ik nog: dat wordt een hele klus, ingewikkeld en veel tijd om een nieuwe website voor de school te laten maken. Nee hoor, Robin en Tom namen me bij de hand en begeleiden je door het hele proces. Uiteindelijk was het voor mij en de school een bijna ongemerkte procedure, de overgang naar de nieuwe website.

We zijn heel erg tevreden met het resultaat.

Angela Louwes
Basisschool De Piramide

Bezoek cbspiramidebis-utrecht.nl

Kundig en klantgericht

impactbedrijfspsychologie.nl

Marsvaardig heeft onze huisstijl ontworpen en een mooie professionele website gebouwd. De samenwerking was prettig en de jongens van Marsvaardig namen de tijd om met ons in gesprek te gaan over ons bedrijf, onze wensen en over wat wij willen uitdragen.

Wij zijn er gerust op dat onze website toekomstbestendig is en we voelen ons verzekerd van goede service.

Carlo van Leeuwen
Impact Bedrijfspsychologie

Bezoek impactbedrijfspsychologie.nl

Een website in 24 uur

mbfvlaanderen.be

Ik heb geprobeerd om zelf een website te bouwen maar het lukte me niet om mijn website goed leesbaar te maken op smartphones. Dit is mij pas opgevallen 24 uur voordat we de website zouden lanceren.

Ik kon niet anders dan ervan uitgaan dat wij onze deadline niet zouden halen, tot Marsvaardig ons ter hulp schoot. Niet alleen hebben ze dat fantastisch gedaan en begrepen ze de bedoeling van onze website, we hebben ook onze deadline gehaald!

Yannick Schepers
MBF Vlaanderen

Bezoek mbfvlaanderen.be

Pro-actieve houding

paultesser.nl

Marsvaardig gaf een aantal verbeterpunten voor mijn oude website. Deze pro-actieve houding was ook kenmerkend voor het bouwen van de nieuwe website: goede suggesties en frisse ideeën, maar ook begrip voor eigen wensen en daar goed op reagerend.

Kortom, een erg leuke samenwerking!

Paul Tesser
Paul Tesser Architect

Bezoek paultesser.nl

Ik word altijd supersnel geholpen

redigista.nl

Het is fijn om met Tom en Robin van Marsvaardig samen te werken. Zij zetten snel mijn proef-website online in een beveiligde omgeving, waardoor ik snel kon zien hoe het zou worden - en om aanpassingen kon vragen.

Ook nu, na het live gaan, kan ik altijd bij ze terecht met vragen - en word ik snel en vriendelijk geholpen. Die snelheid vind ik ontzettend belangrijk. En ik ben ook nog eens erg blij met mijn website zelf - makkelijk in gebruik en altijd up to date.

Linda Poort
Redigista

Bezoek redigista.nl

Verwachtingen waargemaakt

immodokter.be

Bij verschillende websitebouwers hebben we een ontwerp laten maken, maar telkens liep het fout. Door duidelijke communicatie en persoonlijk contact wisten ze bij Marsvaardig wel meteen wat onze verwachtingen waren en konden deze ook daadwerkelijk waar maken!

Wij zouden hen aan iedereen aanraden.

Kinga Kantorska
Immodokter

Bezoek immodokter.be

Super goede ervaring met deze jongens!

promotionfilm.nl

Grafisch en technisch zit de site prachtig in elkaar. Pagina's worden slim met elkaar verbonden, waardoor de bezoeker snel overzicht heeft. Zelf content toevoegen is ook heel eenvoudig.

Er werd goed naar mijn wensen geluisterd, andersom gaven ze ook waardevol advies. Dikke aanrader!

Niels de Groot
Pro Motion Film

Bezoek promotionfilm.nl

Pure gedrevenheid

hairplane.be

Onze zoektocht naar een geschikte partner voor onze B2B webshop stopte bij Marsvaardig. Vanaf de eerste ontmoeting was hun gedrevenheid, dynamiek en aanpak duidelijk.

Dankzij Marsvaardig bestellen nu het merendeel van onze klanten via de webshop. Hierdoor is de foutmarge in de bestellingen veel lager en besparen we tijd en kosten in de opvolging van facturen.

Stef Persico
Hairplane

Bezoek hairplane.be

Tot in het kleinste detail

pvw-interiors.be

Onze vorige website heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd, daarom zijn we gaan samenwerken met Marsvaardig. We hebben er geen moment spijt van! Voor persoonlijk advies en een goede communicatie moet je bij Marsvaardig zijn.

Deze mannen kennen hun vak en denken mee tot in het kleinste detail. Bedankt voor het resultaat en de fijne samenwerking.

Tommy Van Welde
PVW Interiors

Bezoek pvw-interiors.be

Mijn website informeert én verleidt

casaiberico.be

Marsvaardig creëerde een mobielvriendelijke website die perfect aansluit bij mijn restaurant. Zonder technische kennis kan ik mijn seizoensgebonden menu aanpassen.

De website doet geweldig werk en biedt echt een goede inkijk op ons restaurant.

Tim Huygens
Casa Iberico

Bezoek casaiberico.be

Ik bespaar tijd

johnnyflamingo.be

Van bij de opening van ons burgersalon gebeuren 60% van onze reserveringen online. Dit scheelt veel telefoongesprekken, tijd die ik aan mijn gasten kan schenken.

Dankzij het automatische tafelschikking-systeem mis ik op sluitingsdagen ook geen reserveringen.

Düzgün Demir
Johnny Flamingo

Bezoek johnnyflamingo.be

In the picture

dekeavers.be

Het is voor een band als de onze moeilijk om te op te vallen tussen een gigantisch muziekaanbod. Marsvaardig heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Wij kunnen altijd op hen beroep doen, ze zijn bereikbaar en beschikbaar.

We waarderen ook de persoonlijke relatie. Zij begrijpen onze ambitie en helpen om deze vorm te geven.

Hans Prinsen
De KeaVers

Bezoek dekeavers.be

Prima switch

deslingerutrecht.nl

Overstappen naar Marsvaardig was een prima keus. Marsvaardig heeft voor ons een mooie website gebouwd, die makkelijk in het gebruik is (niet onbelangrijk) en technisch automatisch geüpdatet wordt. Klant staat centraal en wordt ontzorgd.

Vragen worden vriendelijk, deskundig en snel afgehandeld. De persoonlijke benadering is heel prettig.

Hans van Ooijen
De Slinger Utrecht

Bezoek deslingerutrecht.nl

Trots op elke klant

Laat je overtuigen door recente websites die wij vakkundig en met veel plezier hebben gemaakt.

Bekijk meer klanten

Op zoek naar een logo?

Bij Marsvaardig kunnen we niet alleen hele goede websites bouwen; ook ontwerp zit in ons bloed.

Bekijk onze ontwerpen

5 redenen om voor Marsvaardig te kiezen

  • Persoonlijk contact
  • Altijd up-to-date
  • Een duurzaam platform
  • Gratis proberen
  • Zelf aanpasbaar

Bekijk onze werkwijze

Weten of wij iets voor jou kunnen betekenen?