Logo ontwerp

Bij Marsvaardig kunnen we niet alleen hele goede websites bouwen; ook ontwerp zit in ons bloed. Wanneer wij een logo ontwerpen zorgen we er voor dat deze perfect op alle verschillende dragers gebruikt kan worden. Van visitekaartje tot social media.

Een aantal voorbeelden

Impact Bedrijfspsychologie

Voor Impact hebben wij een logo ontworpen wat zowel zakelijk als menselijk oogt. Het logo straalt groei en kracht uit. In de witruimte onder de praatwolken / bomen zie je een hoofd en schouders van een persoon.

Explorama

Explorama verbindt en is veelzijdig. Het logo laat verbinding zien en heeft de vorm van de letter "e", zo kan het beeldmerk ook heel goed los gebruikt worden.

Mevrouw Muziek

Mevrouw Muziek schrijft en speelt liedjes voor kinderen. Het gekozen font oogt daarom handgeschreven. Rood is een accentkleur in alle communicatie.

Theo van der Zee

Voor Theo hebben wij een logo ontworpen wat zijn core-business perfect illustreert; namelijk conversie optimalisatie door middel van testen en communicatie met zowel de klant als de eindgebruiker.

Redigista

"Meer succes met betere woorden" zegt Redigista zelf. Vandaar het potlood met daarin een grafiek verwerkt die omhoog gaat. Wees niet te bang om te gummen en vertel alleen de hoofdboodschap.

Wil je ook een betaalbare website die nooit veroudert?