Eén platform achter al onze websites

Wij onderhouden ons platform continu. Het verhelpen van foutjes, doorvoeren van verbeteringen en ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden. Jouw website zal het altijd goed blijven doen.

Op het internet is er één constante: verandering. Waar andere bedrijven jouw website bouwen en er vervolgens hun handen vanaf halen, doen wij dit heel anders. Wij zetten in op continuïteit en duurzaamheid.

Duurzaam en betaalbaar

LEGO zorgde voor een revolutie met hun "speelgoed systeem". Hoe je van een doos met daarin eenvoudige blokjes, alles kan bouwen wat in je fantasie op komt. Elk LEGO blokje is herbruikbaar en met elkaar uitwisselbaar.

Bij Marsvaardig doen we precies hetzelfde met onze websites. Al onze websites worden gebouwd op één en hetzelfde platform. Door standaard componenten te bouwen, in plaats van telkens opnieuw iets te programmeren, wordt het maken van een website veel eenvoudiger en minder tijdrovend. Hierdoor kunnen wij voor jou een vooruitstrevende website bouwen voor een betaalbare prijs.

Geen veroudering

Veel websites krijgen geen technische updates waardoor ze na enkele jaren niet meer optimaal werken. Vaak wordt er als oplossing gekozen om opnieuw te beginnen om er na enkele jaren achter te komen dat de kwaliteit niet meer voldoende is. Zo begint het verhaal weer opnieuw.

Software-onderhoud is niet: "zorg dat het blijft werken zoals voorheen". Het is: "blijf nuttig in een veranderende wereld".

Wij zorgen elke dag opnieuw dat je website technisch up-to-date blijft.

Op maat

Vanuit de wensen van de klant selecteren we de juiste bouwstenen. Zo moet een website voor een restaurant bezoekers prikkelen en nieuwsgierig maken. Terwijl de website van een winkel een digitale etalage is die vertrouwen moet scheppen. Bij veel websites is het evenwicht vandaag zoek.

Volgens ons is een website geen doel op zich maar een middel om je bedrijfsdoelstellingen te helpen bereiken.

Stevige basis

Onze websites zijn gemaakt voor verandering. Wij kunnen probleemloos aan allerlei knoppen draaien om je doelen te helpen bereiken. Andere content? Geen probleem. Nieuwe huisstijl doorvoeren? Fluitje van een cent. Nieuwe functionaliteit programmeren? Komt in orde!

Samen bouwen aan jouw online succes?