Use cases

In de dynamische wereld van webdesign en digitale marketing is het vaak moeilijk om een helder beeld te krijgen van wat een service of product écht kan betekenen voor je bedrijf. Dat begrijpen we bij Marsvaardig maar al te goed. Daarom hebben we deze speciale pagina gecreëerd om je te laten zien hoe onze diensten in de praktijk worden toegepast.

Pro Motion Film

Niels wilde met zijn website hoog scoren in de zoekresultaten en heeft dit bereikt door veel content te creëren. Zijn site bevat een rijke mix van blogs, testimonials en een portfolio, die allemaal slim aan elkaar gekoppeld zijn. Daarnaast bevat de website conversiepaden zoals e-book aankopen en nieuwsbriefaanmeldingen. Niels heeft zelfs uitgebreid met een webshop, waarbij betalingen via Mollie soepel verlopen.

Bekijk deze use case

Theo van der Zee

Theo's website is ontworpen met zowel gebruiksvriendelijkheid als duurzaamheid in gedachten. Bezoekers kunnen eenvoudig filteren op klantcategorieën en navigeren door afbeeldingen terwijl Theo zelf makkelijk aanpassingen kan doen zoals het toevoegen van testimonials en presentaties. Zijn landingspagina's zijn conversiegericht en bevatten diverse functies zoals een inhoudsopgave en gekleurde secties. De site is daarnaast 'groen' gehost en geoptimaliseerd voor minimale milieubelasting. Tot slot hebben we voor Theo ook een veelzijdig en bruikbaar logo ontworpen.

Bekijk deze use case

Well Water

Well Water had halverwege zomer 2022 bij Theo van der Zee een expert review aangevraagd. In het rapport dat hieruit kwam bleek dat het kosteneffectiever zou zijn om de gehele website opnieuw opbouwen ten opzichte van het aanpassen van de bestaande website. In een naadloze samenwerking hebben wij met Theo en Well Water een nieuwe website neergezet.

Bekijk deze use case

Samen bouwen aan jouw online succes?