Een terugblik op 2020

2020 is voor iedereen een bewogen jaar geweest. Ook voor ons liep het jaar anders dan voorspeld, maar we hebben zeker niet stil gezeten.

Nieuwe websites

In het afgelopen jaar hebben we 20 nieuwe websites online gezet in Nederland en België. Hierdoor zijn we gegroeid naar 100+ klanten. Daarnaast hebben we bestaande en nieuwe klanten in de diverse lockdowns kunnen helpen om hun bedrijf digitaal door te kunnen zetten.

Nieuwe logo's

Naast websites bouwen hebben we ons ook bezig gehouden met het ontwerpen van logo's. In 2020 hebben we voor drie klanten een logo mogen ontwerpen.

Nieuwe functionaliteiten

In totaal hebben we in 2020 300 kleine en grote verbeteringen doorgevoerd, waaronder:

1. Statistieken inzien

Wil je weten hoeveel bezoekers jouw website heeft en welke pagina's ze bezocht hebben? Tegenwoordig kun je dit, en meer, rechtstreeks vanuit de administrator inzien! Gewoon even inloggen in de administrator en op "Statistieken" klikken.

2. Kassa

Een aantal van onze klanten zijn winkeliers. We kregen van hen steeds vaker de vraag of we ze konden helpen met een koppeling tussen hun kassa en webshop. Helaas hebben veel kassasystemen helemaal geen koppelingsmogelijkheden. Onze oplossing; het bouwen van een eigen kassasysteem waardoor de voorraad tussen de webshop en de winkel altijd gelijk loopt!

3. Shoppen op afspraak

Er zijn het afgelopen jaar veel creatieve ideeën bedacht door verschillende ondernemers. In het platform bestaat nu de mogelijkheid om je klanten online een tijdslot te laten reserveren om in je winkel langs te komen. Zo kunnen je klanten op een rustig moment met de volledige aandacht komen shoppen.

4. Toegankelijkheid

Toegankelijke websites zijn steeds belangrijker. Alle websites van de overheid moeten nu al toegankelijk zijn. Ook wij hebben grote stappen gezet en blijven ons platform verbeteren zodat ook jouw website niet achter blijft.

5. Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Zo ook bij zoekmachines. Hoe duurzamer je website is, hoe sneller deze werkt. Hoe sneller de website werkt, hoe hoger jouw website in de resultaten komt te staan. Ook kost een snelle website letterlijk minder energie om op te vragen. Hoe meer websites er op het Marsvaardig platform draaien, hoe beter dit dus is voor het milieu!

Vooruit kijken

Ook in 2021 zijn wij zeker niet van plan om stil te gaan zitten. Op de planning staan onder andere:

  • Het verder uitwerken van de kassa
  • Het nieuwsbriefsysteem verder uitwerken en optimaliseren
  • De duurzaamheid en toegankelijkheid van alle websites verder verbeteren
  • Veel nieuwe websites bouwen!

En bovenal: bedankt

We houden natuurlijk van wat we doen, maar niets daarvan zou iets betekenen zonder jullie, onze klanten. Het feit dat jullie kiezen voor Marsvaardig maakt ons werk zinvol.

Nogmaals: Bedankt voor het gegeven vertrouwen. Bedankt dat je 2020 geweldig hebt gemaakt. En bedankt dat we samen jouw online succes kunnen blijven verbeteren.

11 januari 2021, door Robin Poort
Samen bouwen aan jouw online succes?