De voordelen van je eigen website te laten maken

In het digitale tijdperk van vandaag is online aanwezigheid geen luxe meer, maar een noodzaak. Of u nu een klein bedrijf runt, freelancer bent, of gewoon uw persoonlijke merk wilt opbouwen, een eigen website is de sleutel tot succes. In deze blogpost bespreken we de voordelen van het hebben van een eigen website, en waarom dit een investering is die zich op meerdere manieren uitbetaalt.

Ervaring en expertise

Elk bedrijf is uniek, en jouw website moet dat ook zijn. Wij nemen de tijd om jouw merk, jouw doelstellingen en jouw doelgroep te begrijpen. Dit stelt ons in staat om een website voor jou te maken die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook de identiteit en waarden van jouw bedrijf weerspiegelt.

Ons doel is niet alleen om een visueel aantrekkelijke website te leveren, maar ook één die converteert. Dit betekent dat we ons richten op het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke site die bezoekers aanzet tot actie, of dat nu een aankoop is, het invullen van een contactformulier of het inschrijven voor een nieuwsbrief.

 • Eén platform achter al onze websites

  Eén platform achter al onze websites

  Wij zorgen dat je website technische altijd up-to-date is en met je mee blijft groeien. Zo hoef je niet iedere paar jaar een nieuwe website te laten bouwen.

Zoekmachineoptimalisatie

Een mooie website is niets zonder goede zichtbaarheid. Wij zorgen ervoor dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO), wat helpt om hoger te ranken in Google. Dit betekent meer zichtbaarheid, meer bezoekers en, uiteindelijk, meer klanten.

 • Foto door <a href=
"https://unsplash.com/@solenfeyissa?utm_source=Marsvaardig&utm_medium=referral&utm_campaign=api-credit">
Solen Feyissa</a> op <a href="https://unsplash.com">Unsplash</a>

  Hoog in Google komen

  Meer dan 90% van de mensen begint een bezoek aan een website via een zoekmachine. Hoog staan in Google is hierom belangrijker dan ooit.

Mobiele compatibiliteit

Met een toenemend aantal gebruikers dat via mobiele apparaten surft, is het essentieel dat jouw website op alle apparaten perfect functioneert. Wij zorgen ervoor dat jouw website responsief is, wat betekent dat deze er goed uitziet en soepel werkt op zowel desktops, tablets als smartphones.

Snelle laadtijden

Ook een snelle laadtijd is belangrijk voor een goede website. Bezoekers verwachten dat een pagina binnen één seconden is geladen. Elke extra seconde kan resulteren in het verlies van potentiële klanten omdat ze gefrustreerd raken en op de terug knop van de browser klikken. Wij hebben de kennis en ervaring om de laadtijden van je website te optimaliseren, door de afbeeldingen te comprimeren en gebruik te maken van caching en CDN's.

 • Foto door <a href="https://unsplash.com/@samuelzeller?utm_source=Marsvaardig&utm_medium=referral&utm_campaign=api-credit">
Samuel Zeller</a> op <a href="https://unsplash.com">Unsplash</a>

  Waarom wij Cloudflare gebruiken?

  Cloudflare lijkt wel een wondermiddel. Het maakt je website supersnel en houdt ook nog eens spammers en hackers buiten de deur.

Betrouwbare en veilige hosting

Een website moet niet alleen goed ontworpen zijn, maar ook veilig en betrouwbaar. Wij bieden hostingoplossingen aan die garanderen dat jouw website snel laadt en beschermd is tegen online bedreigingen.

Onderhoud en support

Ons werk stopt niet bij het lanceren van jouw website. Wij bieden doorlopend onderhoud en support om ervoor te zorgen dat jouw site up-to-date, veilig en functioneel blijft. Zo kun jij je focussen op jouw bedrijf, terwijl wij voor jouw online aanwezigheid zorgen.

Een aantal succesverhalen

Pro Motion Film

Promotionfilm.nl had vijf jaar geleden te maken met een belangrijke uitdaging. Bij het overschakelen naar een andere professionele bouwer, zochten ze een websitebouwer die niet alleen een sterk inzicht had in technische aspecten, maar ook de technische expertise en capaciteiten bezat om een technisch geavanceerde website te creëren. Ze wilden een website die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel was, met een naadloze gebruikerservaring op zowel desktop- als mobiele apparaten. Het was essentieel voor Promotionfilm.nl om een websitebouwer te hebben die de technische uitdagingen van het bouwen van zo'n website kon begrijpen en aanpakken.

Super goede ervaring met deze jongens!

Niels de Groot, Pro Motion Film

Grafisch en technisch zit de site prachtig in elkaar. Pagina's worden slim met elkaar verbonden, waardoor de bezoeker snel overzicht heeft. Zelf content toevoegen is ook heel eenvoudig.

Er werd goed naar mijn wensen geluisterd, andersom gaven ze ook waardevol advies. Dikke aanrader!

Well Water

Wellwater.nl had een rapport laten opstellen om de duurzaamheid en conversie van hun website te verbeteren. Ze wilden de aanbevelingen uit het rapport implementeren om de prestaties van hun website te verbeteren. Omdat ze hier zelf niet in slaagden met hun huidige opzet, schakelden ze onze hulp in. Dankzij onze expertise zijn alle aanbevelingen succesvol geïmplementeerd.

Duurzame website

Bas Westdijk, Mede-oprichter, Well Water

Marsvaardig heeft ons verrast. Behalve de voortvarendheid waarmee zij te werk gingen hebben Robin en Tom hun interesse in duurzaamheid waargemaakt. De website draait weer met de nieuwste techniek, is snel, en de hosting is duurzaam geworden.

Bedankt, we zijn weer helemaal up-to-date!

Kookdepot

Kookdepot.be in België stond voor een grote uitdaging: een naadloze integratie van hun website en kassa om de efficiëntie te verbeteren. Met ons platform konden we zowel online als in de winkel een vloeiende en geïntegreerde winkelervaring bieden.

Kunnen wij jou helpen?

Wil jij je website laten bouwen door een professional? Wij combineren jarenlange expertise met een klantgerichte benadering. Ons platform verzorgt 95% van het werk; van de code tot de layout. Dit stelt ons in staat om snel en binnen budget websites te leveren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn maar ook van uitstekende kwaliteit. De resterende 5% is waar wij écht het verschil maken: we zorgen voor een intuïtieve, toegankelijke website met een logische structuur, afgestemd op jouw huisstijl.

Neem contact met ons op

Toch zelf doen?

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om alles zelf te doen. Door blogs te lezen en de nodige ervaring op te doen, ben je in staat om zelf een uitstekende website te bouwen. Misschien heb je zelfs al ervaring uit het verleden waardoor je genoeg kennis hebt om een goede website te maken. Maar wellicht is het verstandiger om de tijd die het kost om up-to-date te blijven te besteden aan het verfijnen van je eigen expertise. Op die manier kun je je richten op waar je het beste in bent, terwijl wij zorgen voor een optimale online presentatie van jouw onderneming.

13 oktober 2023, door Robin Poort
Samen bouwen aan jouw online succes?