Waarom wij gebruikmaken van Google Workspace?

Foto door <a href="https://unsplash.com/@webhost?utm_source=Marsvaardig&utm_medium=referral&utm_campaign=api-credit">
Web Hosting</a> op <a href="https://unsplash.com">Unsplash</a>

Met Google Workspace heb je één pakket dat naadloos werkt op je computer, telefoon en tablet voor al je e-mailverkeer.

Zakelijke Gmail

Wij combineren het gebruiksgemak van Gmail met je eigen domeinnaam.

Agenda

Bekijk en bewerk afspraakdetails, voeg nieuwe afspraken toe en nodig gasten uit via je mobiele telefoon.

Minder spam

Één van de grote voordelen van Google Workspace is dat de spamfilters altijd slimmer worden. Zo blijft je inbox vrij van ongewenste e-mail. Nu, en in de toekomst.

Cloud opslag

Gebruik Drive om al jouw bestanden op te slaan op één beveiligde locatie met 30 GB bestandsopslag in de cloud.

Overal toegang

Google Workspace werkt volledig online waardoor je ten alle tijden op ieder apparaat toegang hebt tot je emails, documenten en agenda.

Veilig

Je data staat veilig bij Google en je privacy is gegarandeerd conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Telefoon kwijt? Tablet gestolen? Die dingen gebeuren. Je kan het gebruik van een schermvergrendeling afdwingen, sterke wachtwoorden vereisen en je apparaat op afstand wissen.

Kostprijs

• Eénmalige opstartkosten per gebruiker: € 25,-
  • Kosten per maand per gebruiker: € 5,75

Meerdere aliassen per gebruiker zijn mogelijk. Bijvoorbeeld: [email protected] en [email protected] kunnen beide bij dezelfde gebruiker binnenkomen zonder extra kosten. Ook is het mogelijk om met deze aliassen uit te mailen.

Meer informatie over Google Workspace

Samen bouwen aan jouw online succes?