Zelf aanpasbaar

Heeft je website regelmatig een aanpassing nodig? Met ons website platform ben je in staat om zelf snel en gemakkelijk je website aan te passen.

Technische kennis? Absoluut niet vereist. Zo bespaar je tijd en geld. Niet genoeg tijd om dit te doen? Wij helpen je graag.

Teksten

Het is heel eenvoudig om zelf de teksten en afbeeldingen van bestaande pagina's te wijzigen. Ook kun je heel eenvoudig nieuwe nieuwsartikelen, blogs, producten en diensten pagina's zelf aanmaken. Je contactgegevens wijzigen? Geen probleem! Nieuwe werknemers of klanten toevoegen? Idem.

Afbeeldingen en video's

In veel andere systemen is het lastig om je afbeeldingen en video's op de juiste manier op je pagina's te tonen, zeker op alle verschillende schermformaten. Wij hebben hier goed over nagedacht. Upload je afbeeldingen zoals ze van je camera of telefoon komen en ons systeem zorgt ervoor dat het juiste formaat op het juiste apparaat getoond wordt.

Een video plaatsen is zo gemakkelijk als het invoeren van een link naar de betreffende video. Ons systeem zorgt ervoor dat de bezoeker op die plaats een video te zien krijgt!

Alles zelf aanpasbaar?

Nee, niet alles kun je zelf aanpassen. Dit hebben we gedaan om ervoor te zorgen dat de interface om je website bij te houden begrijpbaar voor je blijft. Ook denken we graag mee over wijzigingen voor je website, daar zijn we immers in gespecialiseerd. Loop je ergens tegenaan? Pak de telefoon of stuur een mailtje en we bekijken samen wat de beste oplossing voor jouw website is.

Webshop
Samen bouwen aan jouw online succes?