Webshop

Een webshop voor je fysieke winkel kan er voor zorgen dat er meer mensen naar je winkel komen. Toon je gehele collectie online met detailfoto's en kies er voor of je wel of geen online betalingen wil ontvangen.

Lookbook

Wanneer je geen online betalingen wil ontvangen kunnen je bezoekers online alvast oriënteren op je collectie. Ook kunnen ze de voorraad inzien. Als ze iets willen kopen zullen ze langs de winkel moeten komen.

Afhalen

Kies je ervoor dat bezoekers online kunnen afrekenen dan heb je nog de optie of je producten opstuurt of ze alleen laat afhalen. Bij afhalen zorg je er voor dat de bezoeker weer naar je winkel komt. Zo kan een klant alvast een product "reserveren" door het product nu te kopen, en morgen of volgende week pas af te halen.

Bezorgen

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je producten te bezorgen. Eventueel kun je de optie aanbieden om binnen een bepaald postcodegebied gratis te bezorgen. Je kan dan na het sluiten van de winkel een rondje bezorgingen doen en zo meteen je klant ook even spreken. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je producten via PostNL of een andere aanbieder te versturen.

Online betalen

Wij werken samen met Mollie als veilige betaaloplossing. Het grote voordeel? Geen minimumkosten, geen vaste contracten, geen verborgen kosten. Bij Mollie betaal je alleen voor geslaagde transacties.

Samen bouwen aan jouw online succes?