Waarom kiezen voor Marsvaardig?
Wij zorgen ervoor dat jouw website over 10 jaar nog steeds up-to-date en goed vindbaar is!

Onze werkwijze

Wij houden niet van ingewikkeld. Daarom kunnen we samen met jou in drie stappen van idee tot livegang komen binnen een paar weken.

Kennismaking

Tijdens ons kennismakingsgesprek luisteren we goed naar jouw wensen en krijg je een offerte op maat.

Eerste opzet

Waarom zou je met iemand in zee gaan voordat je gezien hebt wat je krijgt? Bij ons betaal je pas als je online gaat.

Online gaan

Wanneer iedereen tevreden is over de opzet van de nieuwe website plannen we een datum om online te gaan.

Wat maakt Marsvaardig uniek?

Persoonlijk contact

Wij zijn een enthousiast team van vier zelfstandige websitebouwers uit Diest (BE) en Hilversum (NL). Samen hebben wij onze krachten gebundeld in Marsvaardig. Persoonlijk contact staat bij ons voorop.

Bij ons ben je geen nummer en is het niet vandaag Piet en overmorgen Jan die je te woord staat. Je wordt geholpen door Robin, Tom, Geert en Steven, niemand meer en niemand minder.

Altijd up-to-date

Op het internet is er één constante: verandering. Waar andere bedrijven jouw website bouwen en er vervolgens hun handen vanaf halen, doen wij dit heel anders. Wanneer wij jouw website bouwen ben je over 10 jaar nog steeds up-to-date.

Wanneer we verbeterpunten zien, passen we deze meteen toe. Omdat een goede website niet jouw core business is, maar wel die van ons.

Een duurzaam platform

We kunnen er lang of kort over zijn, maar Marsvaardig is groen. We zijn een klein team, met ieder een bedrijf aan huis. Moeten we toch ergens heen, dan gaan we op de fiets of met de trein.

Bovendien, doordat alles in één platform zit, verbruiken we minder energie - en jij ook. Letterlijk en figuurlijk. En doordat we je website continu up to date houden, heb je ook niet over een aantal jaar weer een nieuwe website nodig.

Gratis proberen

Waarom zou je met ons in zee gaan voordat je gezien hebt wat je krijgt? Een auto koop je ook niet zonder een testrit.

Wij zetten een gratis demo voor je op en geven je toegang tot alle functies. Tijdens een uitgebreide demonstratie laten we zien hoe alles werkt en kun je daarna alles zelf proberen. Zonder verplichtingen. Zo laten we zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Zelf aanpasbaar​

Heeft je website regelmatig nieuwe teksten of afbeeldingen nodig? Met ons platform ben je in staat om dit zelf snel en gemakkelijk te doen. Technische kennis? Absoluut niet vereist. Zo bespaar je tijd en geld.

Uiteraard bouwen wij bij aanvang jouw hele website en denken tot in de puntjes mee over de indeling en het gebruiksgemak. Zo krijg je de website die je vervolgens kan aanpassen.

Never waste a good crisis

Rune Masco, Eigenaar, Wijnhuis Masco

Door de coronacrisis zijn we onze manier van werken in vraag gaan stellen. Al snel werd duidelijk dat we, om gewapend te zijn voor de toekomst, nood hadden aan een sterk online-verhaal. Via via kwamen we terecht bij Marsvaardig. Wij hadden niet verwacht dat we in 2020 nog zouden kunnen starten met onze nieuwe webshop, maar alles was operationeel binnen 2 weken.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en raden iedereen een samenwerking aan.

Meer referenties bekijken

Laat je website maken door professionele websitebouwers