Als ZZP'er een website laten maken?

Bij ons krijg je een op maat gemaakte, voor Google geoptimaliseerde website tegen een vaste prijs. Ontdek meer.

Ben je een zelfstandige zonder personeel (ZZP'er) en op zoek naar een manier om jouw professionele imago te versterken? Wij begrijpen we hoe belangrijk het is voor ZZP'ers zoals jij om online zichtbaar en bereikbaar te zijn. Daarom bieden we betaalbare, effectieve en op maat gemaakte websites die jouw unieke merk en diensten weerspiegelen.

Betaalbare website, transparante voorwaarden

We geloven in helderheid en betaalbaarheid. Voor slechts € 1380 in het eerste jaar en € 480 per jaar daarna, krijg je een volledig operationele, op maat gemaakte website. Geen verborgen kosten, geen voorschotten, en geen kleine lettertjes.

Dankzij ons platform met herbruikbare componenten kunnen we efficiënt werken, zo kunnen we sneller en tegen lagere kosten leveren zonder in te boeten aan kwaliteit.

Bekijk de websites van al onze klanten. De ene al wat uitgebreider dan de andere afhankelijk van de inbreng van de klant.

Geoptimaliseerd voor Google

Al onze websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines om ervoor te zorgen dat jouw diensten gemakkelijk gevonden worden door potentiële klanten.

Persoonlijk contact

Bij Marsvaardig geniet je van een persoonlijke benadering. We begrijpen dat jouw tijd als ZZP'er waardevol is, daarom streven we ernaar om het proces zo soepel en efficiënt mogelijk te maken. We luisteren naar jouw wensen, bieden deskundig advies en zorgen ervoor dat je volledig tevreden bent voordat je site live gaat.

Onze werkwijze

  1. Kennismaking: Vertel ons over jezelf, je bedrijf en je visie tijdens een online kennismaking.
  2. Zelf testen: Als we klaar zijn met het bouwen kan je de website testen en bijsturen.
  3. Lancering: Pas als wij onze beloftes zijn nagekomen en jij helemaal tevreden gaat je website live.
  4. Facturatie: Eerst zien en geloven, dan kopen.

Wat zeggen andere ZZP'ers?

Binnen no-time een goed functionerende snelle website

Maud van Halbeek, Studio Sjiek

Ik zag als een berg op tegen het bouwen van een nieuwe website. Geen idee waar ik moest beginnen. Marsvaardig heeft mij hier ontzettend goed bij geholpen waardoor er binnen no-time een goed functionerende snelle website online was. Ze zijn ontzettend snel met het beantwoorden van vragen en denken goed mee met de ontwikkeling van de site. Zo houd ik meer tijd over voor mijn werk en daar word ik gelukkig van!

Persoonlijke benadering

Renée Lepoutre, Eigenaresse, Mevrouw Muziek

Mijn ervaring met Marsvaardig is top! Ze zijn erg kundig en denken actief mee met het doel wat je hebt met je website. Hierdoor is mijn website veel beter afgestemd op mijn klanten, en dat helpt natuurlijk bij het krijgen van klanten! Marsvaardig werkt ook erg snel! Ik was bang dat het proces een maand of twee zou duren, maar na een week had ik al een eerste opzet.

Als ik ergens zelf niet uitkom dan krijg ik Tom of Robin makkelijk te pakken. Deze persoonlijke benadering vind ik echt heel fijn, zeker bij zoiets als een website. Ik weet daar zelf namelijk bar weinig vanaf. Gelukkig staan ze altijd voor me klaar, dat geeft me een heel gerust gevoel.

Enorme passie voor webdesign

Theo van der Zee, Theo van der Zee

De oplossingen die Marsvaardig gebruikt lopen vaak jaren voor op waar hun concurrenten mee bezig zijn. Denk hierbij aan zaken als een perfecte ondersteuning voor mobiele apparaten, een turbo laadsnelheid, en een hoog niveau van toegankelijkheid.

Je merkt aan alles dat ze bij Marsvaardig een enorme passie voor webdesign hebben en niet zullen stoppen tot zij het onderste uit de kan gehaald hebben voor jouw website.

Super goede ervaring met deze jongens!

Niels de Groot, Pro Motion Film

Grafisch en technisch zit de site prachtig in elkaar. Pagina's worden slim met elkaar verbonden, waardoor de bezoeker snel overzicht heeft. Zelf content toevoegen is ook heel eenvoudig.

Er werd goed naar mijn wensen geluisterd, andersom gaven ze ook waardevol advies. Dikke aanrader!

Alle referenties

Wil je meer informatie of een afspraak inplannen?

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we mailen of bellen je even om een online afspraak in te plannen.

Direct contact?
Bel ons op 013 22 98 22 (België) of 035 80 80 267 (Nederland).

Zullen we je mailen of bellen? (optioneel)
Spamcontrole:
Samen bouwen aan jouw online succes?