Eén platform achter al onze websites

Op het internet is er één constante: verandering. Waar andere bedrijven jouw website bouwen en er vervolgens hun handen vanaf halen, doen wij dit heel anders. Wij zetten in op continuïteit en duurzaamheid.

Wij onderhouden ons platform continu. Het verhelpen van foutjes, doorvoeren van verbeteringen en ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden. Jouw website zal het altijd goed blijven doen.

Lees meer →

Kosteloos een eerste opzet

Waarom zou je met iemand in zee gaan voordat je gezien hebt wat je krijgt? Een auto koop je ook niet zonder een testrit te maken.

Wij geloven in ons werk en maken kosteloos een eerste opzet. Zo weet je zeker dat je een website krijgt waar jij en je klanten écht wat aan hebben. Waar wacht je nog op?

Persoonlijke ondersteuning

Wij zijn een klein, enthousiast team en trots op wat we doen. Het is ons doel ervoor te zorgen dat je 100% tevreden bent.

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Ondersteuning verloopt via een vaste medewerker die je website als geen ander kent. Zonder bijkomende kosten.

Betaalbaar

Al onze websites worden gebouwd op één en hetzelfde platform. Door herbruikbare onderdelen te bouwen, in plaats van telkens opnieuw iets te programmeren, wordt het maken van een website veel eenvoudiger en minder tijdrovend.

Dit scheelt ons veel tijd en dus geld, waar onze klanten mee van genieten.

Advies & ondersteuning

Om je zaak te laten groeien moet je tegenwoordig zorgen voor een goede online zichtbaarheid: Google, Facebook, TripAdvisor, ...

Je hoeft je niet te verdiepen in alles wat er online mogelijk is. Dat nemen wij graag voor jou uit handen. Verder zijn wij ervaren in het geven van trainingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een introductie in het gebruik van sociale media zoals Facebook.

Geen kleine lettertjes

Wij geloven in een goede samenwerking en niet in kleine lettertjes. Daarom hanteren wij geen meerjarige contracten en vragen geen voorschot.

Na oplevering betaal je in het eerste jaar een startbedrag en daarnaast jaarlijks een klein bedrag voor de ondersteuning, hosting en updates.

Wil je ook een betaalbare website die nooit verouderd?