Een betaalbare retail oplossing voor zelfstandige winkels
Beschik op één plek over alle tools die je nodig hebt om je winkel te runnen, klanten aan te trekken en producten te verkopen. Van website tot kassa.

Winkels

Beheer alles op één plek

Beheer je volledige winkel vanuit één centrale plek, van voorraad tot nieuwsbrieven. Je creëert dan een complete beleving, voor jezelf en voor je klanten.

Producten

Elk seizoen handmatig al je nieuwe producten toevoegen aan je website? Die tijd is voorbij! Importeer makkelijk de orderbevestiging van je leverancier.

Klanten

Beheer de contactgegevens en bestelgeschiedenis van je klanten. Zo staan ze altijd op de eerste plaats en kunnen ze gebruikmaken van voordelen.

Voorraad

Organiseer eenvoudig je voorraad. Zowel voor individuele producten, als voor bundels en varianten. Dan is meteen duidelijk wat de mogelijkheden zijn.

Bestellingen

In een handomdraai kun je bestellingen verwerken en verzenden. Of zonder problemen klanten ervoor laten kiezen om hun bestelling af te halen in je winkel.

Rapportages

Meten is weten. En vervolgens kun je groeien. Ontvang nauwkeurige informatie over het welzijn van je winkel, waaronder je verkopen, omzet, klanten en marketing.

Marketing

Zorg er voor dat bestaande klanten nog eens terug naar je winkel komen. Stuur uniek acties uit naar je klantenbestand in een mooi vormgegeven nieuwsbrief.

Website

Meer en meer klanten beginnen hun zoektocht online. Wij zorgen ervoor dat jouw website goed vindbaar en gebruiksvriendelijk is. Zo haal je websitebezoekers vervolgens naar je fysieke winkel.

Openingstijden

Tijdens vakanties, op feestdagen en extra koopdagen kun je openingstijden hebben die afwijkend zijn. Deze kun je vooraf makkelijk opgeven en worden op het juiste moment duidelijk weergegeven op je website.

Zo voorkom je dat klanten denken dat je gesloten bent en vermijd je onnodige frustraties bij klanten die voor een gesloten deur staan.

Relevante inhoud

De bezoekers die op je website terechtkomen, zijn daar vaak met een bepaalde reden. Ze zijn op zoek naar informatie of contactgegevens. Denk na over wat jouw klanten bezighoudt en creëer content die hierop inspeelt.

Samen zorgen we voor de juiste informatie op de juiste plek. Informatie die je bezoekers overtuigt bij jou te kopen.

Laat je winkel zien

Het enkel tonen van je adresgegevens, openingstijden en een foto van de buitenkant van je winkel verleidt consumenten niet om je winkel daadwerkelijk te bezoeken.

Wij helpen jou om je websitebezoekers te verleiden met mooie foto's van je producten, etalage en de binnenkant van je winkel. Zo nemen ze sneller de stap om je te bezoeken.

Evenementen

Met een demonstratie, workshop, tasting of private shopping geef je klanten een extra reden om je winkel te bezoeken. Dit is bovendien een ideaal moment om je klanten nog beter te leren kennen en andersom.

Inschrijvingen voor je evenementen kun je eenvoudig beheren. Het is zelfs mogelijk betalingen te verwerken. Zo reduceer je klanten die niet op komen dagen voor een exclusief evenement.

Shoppen op afspraak

Laat klanten online een tijdslot reserveren via je website. Handig voor klanten die niet willen wachten zodra ze in de winkel zijn of zeker willen zijn van een pashokje voor zichzelf.

Maak het persoonlijk

Geef je je klanten een persoonlijke service en ervaring in de winkel? Zorg dan dat je website dat ook uitstraalt! Vaak zijn websites helemaal niet persoonlijk: een gemiste kans.

Verstop jezelf niet. Vertel wie je bent, waarom je je winkel runt, wat jouw favoriete product is (en waarom) en welke tips je hebt. Laat jezelf ook zien met een mooie foto.

Cadeaubonnen

Een cadeaubon is niet alleen snelle omzet, maar ook het ultieme visitekaartje om nieuwe klanten te introduceren! Iedereen kan eenvoudig, snel en op elk moment online een cadeaubon kopen, voor zichzelf of voor een ander.

Een gedrukte cadeaubon door jou laten versturen, zorgt hierbij natuurlijk voor de mooiste beleving.

Online etalage

Laat je klanten vooraf je aanbod al online bekijken. Zo functioneert je website als inspiratie voor het echte winkelen. Natuurlijk kun je ook een webshop inrichten.

En wees niet bang dat er dan niemand meer in je winkel langskomt. Want uiteindelijk houden mensen het product dat ze willen kopen graag eerst even vast.

Nieuwsberichten

Je trouwe klanten verwennen, je nieuwe collectie aankondigen of je omzet een boost geven? Speel moeiteloos in op speciale gelegenheden.

In een handomdraai publiceer je een nieuwsbericht op je website, met een leuke foto erbij. Heb je zelf geen goede foto, dan kun je gratis kiezen uit een enorm groot bestand.

Pure gedrevenheid

Stef Persico, Hairplane

Onze zoektocht naar een geschikte partner voor onze B2B webshop stopte bij Marsvaardig. Vanaf de eerste ontmoeting was hun gedrevenheid, dynamiek en aanpak duidelijk.

Dankzij Marsvaardig bestellen nu het merendeel van onze klanten via de webshop. Hierdoor is de foutmarge in de bestellingen veel lager en besparen we tijd en kosten in de opvolging van facturen.

Verkopen waar je maar wilt

Eén platform waarmee je overal direct producten aan je klanten kunt verkopen - online, in je winkel en op locatie, zoals een markt of een beurs.

Kassasysteem

Vlot retourneren en omruilen
Geef medewerkers de mogelijkheid om klanten snel te helpen met online gekochte aankopen die ze willen omruilen of terugbrengen.

Gesynchroniseerde klantprofielen
Biedt klanten een gepersonaliseerde winkelervaring met snelle toegang tot informatie over hun eerdere aankopen.

Hardware
In onze optionele hardware kit zit alles wat je nodig hebt om snel en professioneel in je winkel te kunnen werken. Heb je al hardware? Dan bekijken we samen of je deze kunt blijven gebruiken.

Webwinkel

Als winkelier heb je online grote concurrenten. Probeer deze niet te verslaan, maar maak slimme keuzes. Zo kun je je onderscheiden in een overvolle markt. Hierbij is het slim om je te focussen op je bestaande klanten. Dat levert je met minder moeite en kosten, meer omzet op.

Het is bijvoorbeeld niet noodzakelijk om het volledige aanbod uit de winkel ook aan te bieden in je webshop. Plaats doelgericht promoties of outletartikelen op je website die je klanten onmiddellijk kunnen kopen - maar moeten afhalen in je winkel.

Instagram shopping

Dankzij Instagram Shopping kun je producten koppelen aan foto's op je Instagramprofiel. Dat doe je door producten te taggen in je berichten of verhalen. Zo kan iemand meteen doorklikken naar de productpagina in je webshop in plaats van je webshop te doorzoeken om het product op je foto terug te vinden.

Marsvaardig voordelen

Onze aanpak Verouderde aanpak
Website / webshop en kassa in één systeem

Aankoopbonnen aanmaken en invoeren in kassa

Producten koppelen aan nieuwsbrieven

Automatisch klantenkorting systeem

Voorraad tussen website en winkel altijd up-to-date

Never waste a good crisis

Rune Masco, Eigenaar, Wijnhuis Masco

Door de coronacrisis zijn we onze manier van werken in vraag gaan stellen. Al snel werd duidelijk dat we, om gewapend te zijn voor de toekomst, nood hadden aan een sterk online-verhaal. Via via kwamen we terecht bij Marsvaardig. Wij hadden niet verwacht dat we in 2020 nog zouden kunnen starten met onze nieuwe webshop, maar alles was operationeel binnen 2 weken.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en raden iedereen een samenwerking aan.

Wil jij een website voor jouw winkel met een gekoppelde kassa?

Neem contact met ons op

Nieuwsbrieven

Een bestaande klant behouden is gemakkelijker dan een nieuwe klant binnenhalen. Verhoog de loyaliteit van je bestaande klanten door nieuwsberichten en speciale acties te promoten via nieuwsbrieven.

Kant-en-klaar sjabloon

Je hebt geen ervaring nodig, dus je kunt je eerste nieuwsbrief al verzenden als een expert. Je logo en huisstijl worden automatisch in je sjabloon geladen.

Verzend via je eigen domein

Verhoog je naamsbekendheid bij ieder contactmoment, te beginnen bij de mailbox. Klanten zien direct de naam van je winkel en je website staan.

Promoot producten

Je kunt automatisch producten toevoegen aan de inhoud van je nieuwsbrief. Ontvangers kunnen meteen doorklikken naar het product in je webshop.

Een aantal voorbeelden

Omdat je zo goed bent als je laatste werk.

  • Wijnhuis Masco
  • Silhouette Diest
  • 't Kookdepot

Tot in het kleinste detail

Tommy Van Welde, PVW Interiors

Onze vorige website heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd, daarom zijn we gaan samenwerken met Marsvaardig. We hebben er geen moment spijt van! Voor persoonlijk advies en een goede communicatie moet je bij Marsvaardig zijn.

Deze mannen kennen hun vak en denken mee tot in het kleinste detail. Bedankt voor het resultaat en de fijne samenwerking.

Bekijk de demo

Op onze demo website voor winkels kun je zien wat de mogelijkheden zijn met ons platform. Als je wil weten hoe simpel het is om je website te beheren en nieuwe informatie toe te voegen, neem dan contact met ons op.

Bekijk de demo

Is Marsvaardig iets voor jou?

Je weet dat Marsvaardig voor jou een goede keuze is als…

  • Je graag persoonlijk contact hebt met je websitebouwer en niet graag een nummer bent.
  • Je weet dat een sterk online verhaal tegenwoordig super belangrijk is.
  • Je huidige websitebouwer / kassa-software te duur is.
  • Je niet langer tevreden bent over je huidige websitebouwer / kassa-software.
  • Je je bestaande klanten meer bij je bedrijf wilt betrekken maar niet goed weet hoe.

Boekhouding & koppelingen

Omdat iedereen moet doen waar hij goed in is.

Wil je weten of we jouw boekhoudpakket of andere software ondersteunen? Neem dan even contact met ons op.

Laat je website maken door professionele websitebouwers