Betaalbare oplossing voor zelfstandige winkels

Beschik op één plek over alle tools die je nodig hebt om je winkel te runnen, klanten aan te trekken en producten te verkopen. Van website tot kassa.

Beoordeling van klanten: 5/5 27 beoordelingen

Beheer alles op één plek

Beheer je volledige winkel vanuit één centrale plek, van voorraad tot nieuwsbrieven. Je creëert dan een complete beleving, voor jezelf en voor je klanten.

Producten

Elk seizoen handmatig al je nieuwe producten toevoegen aan je website? Die tijd is voorbij! Importeer makkelijk de orderbevestiging van je leverancier.

Klanten

Beheer de contactgegevens en bestelgeschiedenis van je klanten. Zo staan ze altijd op de eerste plaats en kunnen ze gebruikmaken van voordelen.

Voorraad

Organiseer eenvoudig je voorraad. Zowel voor individuele producten, als voor bundels en varianten. Dan is meteen duidelijk wat de mogelijkheden zijn.

Bestellingen

In een handomdraai kun je bestellingen verwerken en verzenden. Of zonder problemen klanten ervoor laten kiezen om hun bestelling af te halen in je winkel.

Rapportages

Meten is weten. En vervolgens kun je groeien. Ontvang nauwkeurige informatie over het welzijn van je winkel, waaronder je verkopen, omzet, klanten en marketing.

Nieuwsbrieven

Zorg er voor dat bestaande klanten nog eens terug naar je winkel komen. Stuur uniek acties uit naar je klantenbestand in een mooi vormgegeven nieuwsbrief.

Shoppen op afspraak

Laat klanten online een tijdslot reserveren via je website. Handig voor klanten die niet willen wachten zodra ze in de winkel zijn of zeker willen zijn van een pashokje voor zichzelf.

Cadeaubonnen

Een cadeaubon is het ultieme visitekaartje om nieuwe klanten te introduceren! Iedereen kan eenvoudig, snel en op elk moment online een cadeaubon kopen.

Webshop

Je hebt online grote concurrenten. Probeer deze niet te verslaan. Focus je op je bestaande klanten. Dat levert je met minder moeite en kosten, meer omzet op.

Onze voordelen

Onze aanpak Verouderde aanpak
Website, webshop en kassa in één systeem

Aankoopbonnen importeren vanuit Excel

Producten koppelen aan nieuwsbrieven

Automatisch klantenkorting systeem

Voorraad tussen webshop en winkel altijd up-to-date

Het perfecte kassasysteem

Veerle Ooms, VOS Fashion

Overschakelen van kassasysteem jaagt iedere kledingwinkel angst aan. Volledig onnodig als je kiest voor Marsvaardig. Tom begeleidde me rustig doorheen het gehele traject. Zonder dat ik overdonderd werd met to-do-lijstjes. Stap per stap werd alles in het nieuwe systeem ingevoerd. Zelfs mijn volledige klanten historie & voorraad is overgenomen! Waren er uitdagingen? Uiteraard, maar deze worden altijd opgelost.

Bedankt Tom!

Wil jij een nieuwe website voor jouw winkel?

Neem contact met ons op

Nieuwsbrieven

Een bestaande klant behouden is gemakkelijker dan een nieuwe klant binnenhalen. Verhoog de loyaliteit van je bestaande klanten door nieuwsberichten en speciale acties te promoten via nieuwsbrieven.

Kant-en-klaar sjabloon

Je hebt geen ervaring nodig, dus je kunt je eerste nieuwsbrief al verzenden als een expert. Je logo en huisstijl worden automatisch in je sjabloon geladen.

Verzend via je eigen domein

Verhoog je naamsbekendheid bij ieder contactmoment, te beginnen bij de mailbox. Klanten zien direct de naam van je winkel en je website staan.

Promoot producten

Je kunt automatisch producten toevoegen aan de inhoud van je nieuwsbrief. Ontvangers kunnen meteen doorklikken naar het product in je webshop.

Een aantal voorbeelden

Omdat je zo goed bent als je laatste werk.

  • 't Kookdepot
  • VOS Fashion
  • Puzzels

Bekijk de demo

Op onze demo website voor winkels kun je zien wat de mogelijkheden zijn met ons platform. Als je wil weten hoe simpel het is om je website te beheren en nieuwe informatie toe te voegen, neem dan contact met ons op.

Bekijk de demo

Samen bouwen aan jouw online succes?