Een professionele uitstraling voor jouw basisschool

Een compleet website-pakket inclusief agenda, documentenportaal, team-pagina's en formulieren.

Beoordeling van klanten: 5/5 27 beoordelingen

Alle informatie voor ouders op één plek

Toon alle nuttige informatie voor ouders op je website zodat ouders nooit lang hoeven te zoeken. Dat is fijn voor iedereen.

Complete informatie

Zet alle praktische informatie over de school als losse onderwerpen op één pagina. Zo weten ouders snel alles te vinden.

Online agenda

Voeg vakanties en studiedagen aan de agenda toe die ouders kunnen koppelen aan hun mobiele telefoon.

Documentenportaal

Zet jaarstukken, notulen, etc. van de medezeggenschapsraad, ouderraad, etc. netjes bij elkaar.

De juiste informatie op de juiste plek

In deze drukke tijd hebben ouders weinig tijd. Tegelijkertijd vinden ouders het zeer belangrijk om te weten wat hun kinderen allemaal meemaken op school. Zet daarom alle belangrijke informatie op een gestructureerde manier bij elkaar. Hier denken wij graag over mee.

Online agenda

Voeg alle vakanties, studiedagen, belangrijke evenementen en meer toe aan de online agenda. Toon deze agenda op de website en geef ouders zelfs de mogelijkheid deze agenda te koppelen aan hun mobiele telefoon. Zo zijn ouders altijd op de hoogte.

Documenten delen

Voor het delen van documenten van de ouderraad, medezeggenschapsraad etc. hebben we een documentenportaal waar je gestructureerd alle documenten kwijt kunt.

Foto's delen

Deel foto's van kinderen met ouders, uiteraard binnen een beveiligde omgeving. Zo hoeven foto's niet publiekelijk op de website of op Facebook te staan.

Formulieren

Maak eigen formulieren aan op de website. Denk aan een verzuimformulier, contactformulier en aanmeldformulier. De formulieren komen apart in de inbox binnen waardoor je ze eenvoudig een label kunt toekennen in je e-mail software.

Iedere groep een eigen pagina

Heeft iedere groep eigen informatie voor ouders? Maak voor iedere groep een pagina aan en toon een overzicht van de betreffende informatie.

Laat je medewerkers zien

Laat zien wie er allemaal op jullie school werkt. Maak voor iedere medewerker een pagina met daarop een foto, e-mailadres en wat leuke informatie.

Nieuws of blog mogelijkheden

Heb je vaak iets te delen over je school? Gebruik dan de blog- of nieuwsmodule om ouders op de hoogte te houden.

Hou zelf de controle

Van nieuwe artikelen en nieuwsberichten plaatsen tot teamleden en afbeeldingen aanpassen. Je hebt zelf de controle waardoor je niet op ons hoeft te wachten voor een aanpassing.

Makkelijk aanpasbaar

Zonder technische kennis kun je eenvoudig je teksten en afbeeldingen op de website aanpassen en nieuwe artikelen en teamleden toevoegen.

Heeft de website regelmatig een aanpassing nodig? Met ons eigen ontwikkeld beheersysteem ben je in staat om zelf je website aan te passen.

Wil jij een supergoede website voor je (basis)school laten maken?

Neem contact met ons op

Nieuwsbrieven

Wil jij je leerlingen en ouders op de hoogte houden? Gebruik ons nieuwsbrieven systeem om eenvoudig nieuwsbrieven te versturen. En je kiest zelf naar welke klas(sen).

Kant-en-klaar sjabloon

Je hebt geen ervaring nodig, dus je kunt je eerste nieuwsbrief al verzenden als een expert. Je logo en huisstijl worden automatisch in je sjabloon geladen.

Een aantal voorbeelden

Omdat je zo goed bent als je laatste werk

  • Pieterskerkhof
  • Basisschool de Piramide

Vlotte overvang

Angela Louwes, Basisschool De Piramide

Dacht ik nog: dat wordt een hele klus, ingewikkeld en veel tijd om een nieuwe website voor de school te laten maken. Nee hoor, Robin en Tom namen me bij de hand en begeleiden je door het hele proces. Uiteindelijk was het voor mij en de school een bijna ongemerkte procedure, de overgang naar de nieuwe website.

We zijn heel erg tevreden met het resultaat.

Bekijk de demo

Op onze demo website "scholen" kun je zien wat de mogelijkheden zijn met ons platform. Als je wil weten hoe simpel het is om je website te beheren en nieuwe informatie toe te voegen, neem dan contact met ons op.

Bekijk de demo

Is Marsvaardig iets voor jou?

Je weet dat Marsvaardig voor jou een goede keuze is als

  • Je weet dat een sterk online verhaal tegenwoordig super belangrijk is.
  • Je niet langer tevreden bent over je huidige websitebouwer
  • Je graag persoonlijk contact hebt met je websitebouwer en niet graag een nummer bent.
Samen bouwen aan jouw online succes?