Een betaalbare oplossing voor restaurants, van reserveren tot online bestellen
Een complete website ervaring ingericht voor je bezoekers. Van online reserveren en inzien van allergieën tot aanmelden voor evenementen.

Een website laten maken

Maak het je bezoeker zo comfortabel mogelijk

In je restaurant heb je comfortabele stoelen waar je gasten zich compleet op hun gemak voelen. Jouw website kan dat ook.

Online reserveren

Mensen doen steeds meer via hun smartphone. Laat je klanten online reserveren via je website en bespaar tijd die je aan je gasten kunt schenken.

Vegetarisch, veganistisch, zwanger, glutenallergie of allergisch voor schelpdieren. Geef je klanten ook online de informatie die ze nodig hebben.

Online bestellen

Wanneer al je tafels dagelijks gevuld zijn kun je ook tafels gaan vullen bij mensen thuis. Neem online bestellingen aan voor afhalen of bezorgen.

Een echte digitale kaart

Heb je wel eens een PDF bestand van een menukaart proberen te bekijken op je mobiele telefoon?

Wij zorgen voor een echte digitale menukaart waar je zelfs per gerecht de allergieen kunt aangeven. Wel zo fijn voor je bezoekers.

Digitale wijnkaart

Niet alleen je gerechten verdienen een mooie plek op je website. Ook de wijnen die je zorgvuldig met je sommelier hebt uitgezocht horen op je website.

Op onze digitale wijnkaart heb je de mogelijkheid om wijnhuizen, streken, landen, rassen en smaakprofielen toe te voegen.

Ook kun je de prijs per glas en fles alvast netjes op de website vermelden.

Afhalen en bezorgen

Laat je klanten snel en eenvoudig een bestelling plaatsen en betalen via je website. Bezorgen of alleen afhalen? Je bepaalt het zelf in de instellingen.

Zo ben je altijd en overal bereikbaar, vanaf ieder toestel.

Laat zien hoe je restaurant er uit ziet

Het enkel tonen van je adresgegevens, openingstijden en een foto van de buitenkant van je restaurant verleidt consumenten niet om je restaurant daadwerkelijk te bezoeken.

Wij helpen jou om je websitebezoekers te verleiden met mooie foto's van je gerechten, dranken en de binnenkant van je restaurant. Zo nemen ze sneller de stap om te komen eten.

Openingstijden

Waarom bezoeken mensen de website van je restaurant? In vele gevallen zijn ze op zoek naar je openingstijden of telefoonnummer om te reserveren. Wij zorgen ervoor dat je contactinformatie en openingstijden duidelijk leesbaar zijn op je website.

Voor dagen waarop je restaurant niet de normale openingstijden hanteert, zoals in vakantieperioden of bij speciale gelegenheden, kan je van tevoren afwijkende openingstijden opgeven. Je normale openingstijden voor alle overige dagen blijven uiteraard staan.

Zo voorkom je (on)nodige frustratie bij klanten die een gesloten deur aantreffen.

Ik bespaar tijd

Düzgün Demir, Johnny Flamingo

Van bij de opening van ons burgersalon gebeuren 60% van onze reserveringen online. Dit scheelt veel telefoongesprekken, tijd die ik aan mijn gasten kan schenken.

Dankzij het automatische tafelschikking-systeem mis ik op sluitingsdagen ook geen reserveringen.

Online reserveren

Mensen doen almaar meer via hun smartphone of tablet. Laat je klanten online reserveren via je website en bespaar tijd die je aan je klanten kan schenken.

Minder telefoontjes

Wel eens afgevraagd waar de meeste mensen je telefoonnummer gevonden hebben? Juist, op je website. Je klanten online laten reserveren maakt het fijn voor beide partijen.

Reserveringssysteem

Dankzij ons automatische tafelschikking-systeem kan je écht genieten van je sluitingsdagen en mis je geen reserveringen meer. Wanneer gasten online reserveren controleert het reserveringssysteem automatisch de beschikbaarheid en wijst één of meerdere tafel toe.

Geen reserveringen meer mislopen?

Neem contact met ons op

Nieuwsbrieven

Een bestaande klant behouden is gemakkelijker dan een nieuwe klant binnenhalen. Verhoog de loyaliteit van je bestaande klanten door nieuwsberichten en speciale acties te promoten via nieuwsbrieven.

Kant-en-klaar sjabloon

Je hebt geen ervaring nodig, dus je kunt je eerste nieuwsbrief al verzenden als een expert. Je logo en huisstijl worden automatisch in je sjabloon geladen.

Verzend via je eigen domein

Verhoog je naamsbekendheid bij ieder contactmoment, te beginnen bij de mailbox. Klanten zien direct de naam van je winkel en je website staan.

Een aantal voorbeelden

Omdat je zo goed bent als je laatste werk.

 • Bar Cava
 • Johnny Flamingo
 • Wijnen De Bleek

Pure gedrevenheid

Stef Persico, Hairplane

Onze zoektocht naar een geschikte partner voor onze B2B webshop stopte bij Marsvaardig. Vanaf de eerste ontmoeting was hun gedrevenheid, dynamiek en aanpak duidelijk.

Dankzij Marsvaardig bestellen nu het merendeel van onze klanten via de webshop. Hierdoor is de foutmarge in de bestellingen veel lager en besparen we tijd en kosten in de opvolging van facturen.

Bekijk de demo

Op onze demo website "restaurant" kun je zien wat de mogelijkheden zijn met ons platform. Als je wil weten hoe simpel het is om je website te beheren en nieuwe informatie toe te voegen, neem dan contact met ons op.

Bekijk de demo

Is Marsvaardig iets voor jou?

Je weet dat Marsvaardig voor jou een goede keuze is als

 • Je weet dat een sterk online verhaal tegenwoordig super belangrijk is.
 • Je niet langer tevreden bent over je huidige websitebouwer
 • Je graag persoonlijk contact hebt met je websitebouwer en niet graag een nummer bent.

5 redenen om voor Marsvaardig te kiezen

 • Persoonlijk contact
 • Altijd up-to-date
 • Een duurzaam platform
 • Gratis proberen
 • Zelf aanpasbaar

Bekijk onze werkwijze

Weten of wij iets voor jou kunnen betekenen?