Betaalbare, intuïtieve & vindbare websites voor zelfstandige ondernemers
Als dienstverlener is je website je etalage. Voor jouw digitale etalage zullen voorbijgangers even een moment nemen.

Een website laten maken

Herken jij je hierin?

Je wil een website voor je nieuwe bedrijf die goed uitstraalt wat je doet.

Je huidige website voldoet niet meer aan de nieuwste standaarden.

Je bent ontevreden over de samenwerking met je huidige websitebouwer.

Welkom bij Marsvaardig

Trek klanten aan met een uitnodigende website

Laat een compleet overzicht zien van wat je te bieden hebt. Door alles slim aan elkaar te koppelen zal de bezoeker steeds langer op je website willen blijven.

Goed gevonden

Wij zorgen er voor dat je website op je trefwoorden geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Super snel

Snelheid is een belangrijke factor voor zoekmachines en bezoekers. Wij zorgen er voor dat jouw website super snel is.

Altijd up-to-date

Niet iedere 4 jaar een nieuwe website maar een website die met de tijd mee gaat, dat is een goede investering.

Laat zien wat je doet

Zorg ervoor dat je een duidelijke pagina hebt waar je diensten op staan beschreven. Zo weten je toekomstige klanten meteen wat ze aan je hebben.

Kun jij je werk laten zien door afbeeldingen, audio of video op je website te plaatsen? Hierdoor zul je nog meer aandacht vasthouden. Met ons systeem kun je dat trouwens gemakkelijk zelf doen, zonder technische kennis.

Laat zien wie je bent

Veel bezoekers vinden het belangrijk om te weten met wie ze een samenwerking aan gaan. Laat daarom jezelf en je team op je website zien. Op deze manier kunnen je bezoekers alvast digitaal met je kennismaken.

Echte vakmannen

Erik Ankoné, Revolte studio

Als branding studio hebben wij natuurlijk hele specifieke ideeën over hoe onze site eruit moet zien. Marsvaardig heeft dat perfect aangevoeld en precies gemaakt wat wij voor ogen hadden. Beter zelfs! Want ze droegen allerlei aanvullingen en verbeteringen aan. Echte vakmannen.

Communicatie is heel vriendelijk en duidelijk. Wij kunnen het iedereen aanraden en stellen Marsvaardig dus ook aan onze eigen klanten voor!

Laat jouw klanten voor jou spreken

Als je echt geloofwaardig over wil komen laat je je klanten voor jouw spreken. Vraag je bestaande klanten om een testimonial om op je website te zetten.

Vraag je klanten meteen of je hun naam en foto er ook bij mag zetten. Een testimonial met naam en foto is namelijk veel geloofwaardiger dan zonder.

Nodig jouw klanten uit voor evenementen

Met ons systeem kun je eenvoudig evenementen aanmaken waarvoor je je klanten en prospecten kunt uitnodigen. Heb je een beperkt aantal plaatsen? Stel een limiet in en laat bezoekers een plek reserveren.

Het is zelfs mogelijk om betaalde evenementen op te zetten waar bezoekers direct online kunnen betalen. Wel zo gemakkelijk voor jou.

Nieuws of blog

Het is goed om regelmatig wat van je te laten horen. Zo weten je bezoekers dat je een actieve ondernemer bent. Ook zoekmachines zijn erg gesteld op het vinden van regelmatige updates. Hierbij is het wel belangrijk dat deze informatie uniek is en waardevol is.

Zelf regelmatig updates plaatsen met afbeeldingen en embedded videos? Geen probleem met ons systeem.

Hou zelf de controle

Van nieuwe blogs en producten plaatsen tot afbeeldingen aanpassen. Je hebt zelf de controle waardoor je niet op ons hoeft te wachten voor een aanpassing.

Makkelijk aanpasbaar

Zonder technische kennis kun je eenvoudig je teksten en afbeeldingen op je website aanpassen en nieuwe producten of projecten toevoegen.

Heeft je website regelmatig een aanpassing nodig? Met ons eigen ontwikkeld beheersysteem ben je in staat om zelf je website aan te passen.

Perfecte afbeeldingen

De tijd van afbeelding bewerken in een grafisch programma is voorbij. In ons systeem upload je je originele afbeeldingen en wij zorgen er voor dat je afbeeldingen perfect in beeld komen. Geoptimaliseerd voor ieder schermformaat. Dat is pas makkelijk.

Ook een supersnelle website die nooit veroudert?

Neem contact met ons op

Nieuwsbrieven

Een bestaande klant behouden is gemakkelijker dan een nieuwe klant binnenhalen. Verhoog de loyaliteit van je bestaande klanten door nieuwsberichten en speciale acties te promoten via nieuwsbrieven.

Kant-en-klaar sjabloon

Je hebt geen ervaring nodig, dus je kunt je eerste nieuwsbrief al verzenden als een expert. Je logo en huisstijl worden automatisch in je sjabloon geladen.

Verzend via je eigen domein

Verhoog je naamsbekendheid bij ieder contactmoment, te beginnen bij de mailbox. Klanten zien direct de naam van je winkel en je website staan.

Een aantal voorbeelden

Omdat je zo goed bent als je laatste werk

 • Translatica
 • Meteo Bram
 • Maria Poppe
 • Craft Capital
 • VDL Onderhoud
 • Paul Tesser Architect

Professionele website

Maximiliaan Maaskant, Investment Manager, Craft Capital

Marsvaardig heeft ons geweldig geholpen met het neerzetten van een strakke nieuwe website. Een goede en prettige samenwerking heeft geleid tot een website die precies aansluit bij onze wensen en de doelgroep.

Marsvaardig is zeker een aanrader!

Bekijk de demo

Op onze demo website "dienstverleners" kun je zien wat de mogelijkheden zijn met ons platform. Als je wil weten hoe simpel het is om je website te beheren en nieuwe informatie toe te voegen, neem dan contact met ons op.

Bekijk de demo

Is Marsvaardig iets voor jou?

Je weet dat Marsvaardig voor jou een goede keuze is als

 • Je weet dat een sterk online verhaal tegenwoordig super belangrijk is.
 • Je niet langer tevreden bent over je huidige websitebouwer
 • Je graag persoonlijk contact hebt met je websitebouwer en niet graag een nummer bent.

5 redenen om voor Marsvaardig te kiezen

 • Persoonlijk contact
 • Altijd up-to-date
 • Een duurzaam platform
 • Gratis proberen
 • Zelf aanpasbaar

Bekijk onze werkwijze

Weten of wij iets voor jou kunnen betekenen?