Een handtekening instellen

Hoe stel je een handtekening in voor je G Suite e-mail? We leggen het je hier stap voor stap uit. Deze instructie is een uitbreiding op de officiële instructie van Google.

Stap 1

Ga naar je instellingen pagina:

Stap 2

Scroll naar beneden. Hier vind je de plek waar je je handtekeningen kunt beheren. Als je er nog geen hebt kun je het tekstveld gebruiken om je handtekening op te maken. Heb je er al wel één maar wil je een extra handtekening maken, klik dan op "Nieuwe handtekening".

Ons advies is om je handtekening eenvoudig te houden. Houdt de tekst zwart en maak duidelijke blokjes voor je telefoonnummer/email adres en adresgegevens. Onze handtekening is als volgt:

---

Vriendelijke groet,
Tom Janssens

013 22 98 22 (vanuit België)
035 80 80 267 (vanuit Nederland)

Valleilaan 57, 3290 Diest
www.marsvaardig.eu

[ons logo]

---

Stap 3

Om je logo toe te voegen klik je op de afbeelding knop.

Stap 4

Klik op "Uploaden" en sleep je logo vanaf je computer naar het upload-vlak. Als alternatief kan je ook op de blauwe knop klikken. Zorg er voor dat het bronbestand van je logo 400 pixels breed is. Weet je niet of dat zo is? Vraag dan aan je ontwerper op hij/zij jouw logo kan aanleveren op 400 pixels breed.

Stap 5

In deze stap zorgen we er voor dat het logo niet te groot in je e-mails staat en dat je logo scherp is op hoge resolutie schermen. Klik op je logo wat je net hebt geupload en klik vervolgens op "medium".

Stap 6

Zorg er als laatste stap voor dat je handtekening onder iedere email komt te staan.

Kom je er niet uit of heb je nog aanvullende vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.