Wij zijn klaar voor 2022!

2021; een jaar dat ook weer veel te snel voorbij is gevlogen. Maar ook weer een jaar waarin wij niet hebben stil gezeten.

Nieuwe websites

Ook afgelopen jaar hebben we weer veel nieuwe websites mogen bouwen in zowel Belgiƫ als Nederland. Maar naast websites voor klanten hebben we vorig jaar ook onze eigen website weer eens goed aangepakt. Ook staan er nog een aantal websites in ontwikkeling te popelen tot ze online kunnen.

Nieuwe logo's

Voor Bram Verbruggen en voor De Meern 1 hebben we in 2021 een logo en huisstijl mogen ontwerpen. Ook hebben we diverse brochures en folders voor onze klanten opgemaakt.

Nieuwe functionaliteiten

In totaal hebben we afgelopen jaar 150 kleine en grote verbeteringen doorgevoerd, waaronder:

Nieuws / blogs relateren aan artikelen

Gekoppelde nieuwsitems / blogs verschijnen onder het artikel.

Dynamische inhoud module

Nieuws / blogs / portfolio / testimonials tussen de tekst kunnen plaatsen.

Voorbeeld:

Precies wat we voor ogen hadden. Bedankt!

Caroline, Psycholoog, Psychologenhuis

In korte tijd moest er een logo, website en flyer gemaakt worden en Marsvaardig heeft ons geweldig goed geholpen om deze klus te klaren. Voor een samenwerkingsverband van elf zelfstandige praktijkeigenaren met allemaal een eigen visie en mening is dat best een uitdaging.

Marsvaardig heeft het professioneel en vlot opgepakt en het contact verliep prettig. Er werd goed meegedacht en nuttig advies gegeven over do's & don'ts. Het resultaat is een herkenbaar, mooi logo en een strakke, functionele website en dat is precies wat we voor ogen hadden. Bedankt!

Toegankelijkheid en duurzaamheid

Diverse toegankelijkheid en duurzaamheid verbeteringen.

Vooruit kijken

We hebben in 2021 ook keihard gewerkt aan het verbeteren van onze receptuur, onze 'lego' bouwblokken, kortweg; onze werkwijze is weer verder geoptimaliseerd waardoor we nog betere websites kunnen bouwen!

Door onze goede voorbereiding in 2021 zijn we er helemaal klaar voor om in 2022 ook weer hard aan de weg te timmeren. Dus als je nog iemand kent die een supergoede website kan gebruiken; stuur maar door; wij zijn er klaar voor! ;-)

10 januari 2022, door Robin Poort
Samen bouwen aan jouw online succes?