Een terugblik op 2017

We nemen even de tijd om een ​​stap terug te zetten en het afgelopen jaar door te lopen - plus een kleine vooruitblik op de toekomst van Marsvaardig.

Wauw, 2017 was een geweldig eerste jaar voor Marsvaardig. We ontwikkelden 14 nieuwe websites op ons platform. En we hebben zowel nieuwe functionaliteiten als een groot aantal verbeteringen geïntroduceerd.

Nieuwe websites

In het afgelopen jaar ontwikkelde we 14 nieuwe websites die perfect werken op elk apparaat en hoog scoren in Google.

Nieuwe functionaliteiten

We hebben een aantal geweldige functionaliteiten ontwikkeld in 2017, waaronder:

Webshop

Voor wie naast traditioneel ook online wil verkopen, is een deskundig ontworpen webshop een must. Zo bereiken uw producten en diensten maximaal de doelgroep. In de zomer ging met Boekentassen & Zo onze eerste webshop online.

Meerdere bestanden tegelijk uploaden

De dagen dat je één voor één je foto's dient te uploaden zijn voorgoed voorbij! Je kan nu meerdere bestanden tegelijk uploaden met een limiet van 10 MB per bestand.

Meertalige website

Het grootste voordeel van een meertalige website is dat je mensen kunt aanspreken in hun eigen taal. Tevens vergroot een meertalige website je potentiële doelgroep. Zo stegen de bezoekers van Technovit met ruim 20% sinds de omschakeling naar een meertalige website.

Vooruit kijken

We hebben altijd onze ogen gericht op de toekomst. Ook in 2018 blijven we ons platform verder verbeteren.

Een verbetering die bovenaan onze lijst staat is een integratie met Google My Business. Je hebt jouw openingstijden aangepast vanwege feestdagen in Google My Business? Dan nemen we automatisch deze openingstijden over in jouw website. Geen dubbel werk meer.

We zijn ongelooflijk enthousiast om ons platform te blijven verbeteren in 2018 en zullen jullie op de hoogte houden hoe het jaar zich ontvouwt.

En bovenal: bedankt

We houden natuurlijk van wat we doen, maar niets daarvan zou iets betekenen zonder jullie, onze klanten. Het feit dat jullie kiezen voor Marsvaardig maakt ons werk zinvol.

Nogmaals: Bedankt voor het gegeven vertrouwen. Bedankt dat je 2017 geweldig hebt gemaakt. En bedankt dat we samen jouw online succes kunnen blijven verbeteren.

8 januari 2018, door Tom Janssens

5 redenen om voor Marsvaardig te kiezen

  • Persoonlijk contact
  • Altijd up-to-date
  • Een duurzaam platform
  • Gratis proberen
  • Zelf aanpasbaar

Bekijk onze werkwijze

Weten of wij iets voor jou kunnen betekenen?