Betaalbare website voor jouw vereniging of stichting
Kies voor ons betaalbaar platform, eenvoudig in beheer en met krachtige functies voor een vaste prijs.

Website laten maken vereniging of stichting

Ben je op zoek naar een professionele, gebruiksvriendelijke en betaalbare website voor jouw vereniging? Zoek niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites die perfect aansluiten bij de behoeften en doelstellingen van verenigingen en stichtingen in België en Nederland.

Waarom kiezen voor ons?

Betaalbaar en transparant

Wij begrijpen dat budget vaak een beperking is voor verenigingen en stichtingen. Bovendien genieten verenigingen en stichtingen van een exclusieve 15% korting op onze vaste prijzen.

Persoonlijke aanpak

Bij ons sta jij centraal. We geloven in een nauwe samenwerking en persoonlijk contact om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe website exact voldoet aan de verwachtingen. Ons proces is ontworpen om efficiënt en minder tijdrovend te zijn, dankzij onze herbruikbare componenten.

Kwaliteit en tevredenheid

Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze websites zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines en mobiele apparaten, zodat jouw vereniging gemakkelijk te vinden en te bereiken is. Jouw tevredenheid is onze prioriteit; je website gaat pas online als alles naar wens is.

Aanbod

 • Moderne website: website die jouw vereniging perfect weerspiegelt met geweldige gebruikerservaring op alle apparaten.
 • SEO-geoptimaliseerd: beter vindbaar in Google en andere zoekmachines.
 • Gebruiksvriendelijk systeem: eenvoudig zelf je website beheren en aanpassen.
 • Persoonlijke ondersteuning: Wij staan altijd klaar om je te helpen.

Werkwijze

 • Kennismaking: Vertel ons over jezelf, je bedrijf en je visie tijdens een online kennismaking.
 • Zelf testen: Als we klaar zijn met het bouwen kan je de website testen en bijsturen.
 • Lancering: Pas als wij onze beloftes zijn nagekomen en jij helemaal tevreden gaat je website live.
 • Facturatie: Eerst zien en geloven, dan kopen.

Ingebakken functies

Ons platform is uitgerust met een scala aan geavanceerde functies ontworpen om de interactie binnen jouw vereniging te stimuleren en het beheer te vereenvoudigen.

 • Evenementen: Maak en beheer evenementen direct vanuit je website. Leden kunnen zich eenvoudig inschrijven en deelnemen aan komende evenementen, workshops of bijeenkomsten.
 • Lidmaatschappen: Bied verschillende lidmaatschapsopties aan en maak het mogelijk voor nieuwe leden om online lid te worden. Ons systeem is flexibel en kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.
 • Nieuwsrubriek: Houd je bezoekers op de hoogte met een dynamische nieuwsrubriek. Publiceer het laatste nieuws, updates en aankondigingen om iedereen betrokken en geïnformeerd te houden.
 • Nieuwsbrieven: Verstuur gepersonaliseerde nieuwsbrieven te informeren over aanstaande evenementen, speciale aankondigingen en andere belangrijke informatie. Onze nieuwsbriefmodule maakt het eenvoudig om mooie en effectieve e-mails te ontwerpen en te verzenden.
 • Kalender: Laat leden en bezoekers in één oogopslag zien wat er te doen is met een interactieve kalender die eenvoudig te beheren en bij te werken is.
 • Login voor leden: Creëer een exclusief ledengebied waar leden toegang hebben tot speciale content, documenten en andere voordelen. Dit versterkt het gemeenschapsgevoel en biedt extra waarde voor jouw leden.

Nieuwe functies

Wij staan open voor innovatie en klantspecifieke wensen. Op vraag van klanten programmeren wij nieuwe functies zonder ontwikkelingskosten als deze ook nuttig zijn voor andere klanten. Zo blijft ons platform evolueren en biedt het steeds meer waarde.

Klaar om te beginnen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Laat ons samen werken aan een prachtige en effectieve website voor jouw vereniging. Jouw tevredenheid is onze belofte. Pas als jij helemaal blij bent, is ons werk gedaan.

Samen bouwen aan jouw online succes?