Een betaalbare website voor jouw restaurant

Een complete website ervaring ingericht voor je bezoekers. Van online menukaart tot online reserveren.

Beoordeling van klanten: 5/5 27 beoordelingen

Online reserveren

We doen steeds meer met onze smartphone. Laat je klanten online reserveren via je website en bespaar tijd die je aan je gasten kunt schenken.

Vegetarisch, veganistisch, zwanger, glutenallergie of allergisch voor schelpdieren. Geef je klanten ook online de informatie die ze nodig hebben.

Online bestellen

Wanneer al je tafels dagelijks gevuld zijn kun je ook tafels gaan vullen bij mensen thuis. Neem online bestellingen aan voor afhalen of bezorgen.

Een echte digitale kaart

Heb je wel eens een PDF bestand van een menukaart proberen te bekijken op je mobiele telefoon? Geen pretje hè?

Wij zorgen voor een echte digitale menukaart waar je zelfs per gerecht de allergieën kunt aangeven. Wel zo fijn voor je bezoekers.

Digitale wijnkaart

Niet alleen je gerechten verdienen een mooie plek op je website. Ook de wijnen die je zorgvuldig met je sommelier hebt uitgezocht horen op je website.

Op onze digitale wijnkaart heb je de mogelijkheid om wijnhuizen, streken, landen, rassen en smaakprofielen toe te voegen.

Ook kun je de prijs per glas en fles alvast netjes op de website vermelden.

Afhalen en bezorgen

Laat je klanten snel en eenvoudig een bestelling plaatsen en betalen via je website. Bezorgen of alleen afhalen? Je bepaalt het zelf in de instellingen.

Zo ben je altijd en overal bereikbaar, vanaf ieder toestel.

Laat zien hoe je restaurant er uit ziet

Het enkel tonen van je adresgegevens, openingstijden en een foto van de buitenkant van je restaurant verleidt consumenten niet om je restaurant daadwerkelijk te bezoeken.

Wij helpen jou om je websitebezoekers te verleiden met mooie foto's van je gerechten, dranken en de binnenkant van je restaurant. Zo nemen ze sneller de stap om te komen eten.

Openingstijden

In veel gevallen zijn bezoekers op zoek naar je openingstijden of telefoonnummer om te reserveren. Wij zorgen ervoor dat je contactinformatie en openingstijden duidelijk leesbaar zijn op je website.

Voor dagen waarop je restaurant niet de normale openingstijden hanteert, zoals in vakantieperioden of bij speciale gelegenheden, kan je van tevoren afwijkende openingstijden opgeven. Je normale openingstijden voor alle overige dagen blijven uiteraard staan.

Ik bespaar tijd

Düzgün Demir, Johnny Flamingo

Van bij de opening van ons burgersalon gebeuren 60% van onze reserveringen online. Dit scheelt veel telefoongesprekken, tijd die ik aan mijn gasten kan schenken.

Dankzij het automatische tafelschikking-systeem mis ik op sluitingsdagen ook geen reserveringen.

Online reserveren

Mensen doen steeds meer via hun smartphone of tablet. Laat je klanten online reserveren via je website.

Minder telefoontjes

Wel eens afgevraagd waar de meeste mensen je telefoonnummer gevonden hebben? Juist, op je website.

Door de 'online reserveren' knop dicht bij je telefoonnummer te zetten zorg je ervoor dat meer klanten online gaan reserveren.

Reserveringssysteem

Dankzij ons automatische tafelschikking-systeem kan je écht genieten van je sluitingsdagen en mis je geen reserveringen meer.

Wanneer gasten online reserveren controleert het reserveringssysteem automatisch de beschikbaarheid en wijst één of meerdere tafel toe.

Wil jij een website laten maken voor jouw restaurant?

Neem direct contact met ons op

Nieuwsbrieven

Een bestaande klant behouden is gemakkelijker dan een nieuwe klant binnenhalen. Verhoog de loyaliteit van je bestaande klanten door nieuwsberichten en speciale acties te promoten via nieuwsbrieven.

Kant-en-klaar sjabloon

Je hebt geen ervaring nodig, dus je kunt je eerste nieuwsbrief al verzenden als een expert. Je logo en huisstijl worden automatisch in je sjabloon geladen.

Verzend via je eigen domein

Verhoog je naamsbekendheid bij ieder contactmoment, te beginnen bij de mailbox. Klanten zien direct de naam van je winkel en je website staan.

Een aantal voorbeelden

Omdat je zo goed bent als je laatste werk.

  • Johnny Flamingo
  • Immigrand Diest
  • Bar Cava

Mijn website informeert én verleidt

Tim Huygens, Casa Iberico

Marsvaardig creëerde een mobielvriendelijke website die perfect aansluit bij mijn restaurant. Zonder technische kennis kan ik mijn seizoensgebonden menu aanpassen.

De website doet geweldig werk en biedt echt een goede inkijk op ons restaurant.

Ik bespaar tijd

Düzgün Demir, Johnny Flamingo

Van bij de opening van ons burgersalon gebeuren 60% van onze reserveringen online. Dit scheelt veel telefoongesprekken, tijd die ik aan mijn gasten kan schenken.

Dankzij het automatische tafelschikking-systeem mis ik op sluitingsdagen ook geen reserveringen.

Bekijk de demo

Op onze demo website "restaurant" kun je zien wat de mogelijkheden zijn met ons platform. Als je wil weten hoe simpel het is om je website te beheren en nieuwe informatie toe te voegen, neem dan contact met ons op.

Bekijk de demo

Over Marsvaardig

Wij werken het liefst lokaal en hebben de gebruikelijke werkwijze op z'n kop gezet.

Wij werken niet als team op 1 locatie waar we de hele Benelux bedienen. Wij bouwen websites voor restaurants in Diest, Leuven en Hilversum waar we vooral ondernemers uit de buurt helpen.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Absoluut, zonder technische kennis kan je de inhoud van je website zelf aanpassen.

Hoe verlopen de betalingen voor online bestellen?

Betalingen worden afgehandeld door onze partner Mollie. Geen minimumkosten, geen vaste contracten, geen verborgen kosten. Bij Mollie betaal je alleen voor geslaagde transacties.

Ik heb al een bestaand reserveringssysteem / bestelsysteem. Kan ik dat blijven gebruiken?

De meeste systemen hebben de mogelijkheid om het systeem te integreren op jouw website. We bekijken dit per systeem en zullen dit van tevoren goed met jou afstemmen. Zo kom je nooit voor verassingen te staan.

Samen bouwen aan jouw online succes?