Een website die écht werkt, voor je gasten en voor jou.

Perfect op elk apparaat

Perfect op elk apparaat

Een restaurant website die op alle apparaten en schermen perfect werkt? We weten niet alleen hoe dat moet; het is onze specialiteit.

Lees meer over Perfect op elk apparaat

Openingstijden

Openingstijden

Waarom bezoeken mensen de website van je restaurant? In vele gevallen zijn ze op zoek naar een telefoonnummer of de openingstijden.

Lees meer over Openingstijden

Menukaart

Natuurlijk hang je een menukaart buiten je zaak om gasten te verleiden. Maar ook een goede en duidelijke online menukaart is onmisbaar voor een restaurant.

Lees meer over Menukaart

Online reserveren

Online reserveren

Laat je gasten online reserveren via je website en bespaar tijd die je aan je klanten kan schenken.

Lees meer over Online reserveren

Digitaal reserveringsboek

Digitaal reserveringsboek

Met ons digitaal reserveringsboek kun je snel reserveringen inplannen en aanpassen, vanaf elk toestel. Je reserveringen beheren was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer over Digitaal reserveringsboek

Laat van je horen

Laat van je horen

Tijdens het online reserveren kunnen gasten aangeven dat ze op de hoogte gehouden willen worden via een nieuwsbrief.

Lees meer over Laat van je horen

Online bestellen

Online bestellen

Laat je klanten snel en eenvoudig een afhaalbestelling plaatsen en betalen via je website. Zo ben je altijd en overal bereikbaar, vanop ieder toestel.

Lees meer over Online bestellen

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Breng je culinaire beleving dichter bij je klanten. Iedereen kan eenvoudig, snel en op elk moment cadeaubonnen kopen van je zaak.

Lees meer over Cadeaubonnen

Gevonden worden

Gevonden worden

Om ervoor te zorgen dat er gasten naar je restaurant komen moet je tegenwoordig een goede online zichtbaarheid hebben. Google Mijn Bedrijf, Facebook, TripAdvisor, ...

Lees meer over Gevonden worden

Zelf aanpasbaar

Zelf aanpasbaar

Met ons eigen ontwikkeld beheersysteem ben je in staat om zelf uw website aan te passen. Technische kennis? Absoluut niet vereist.

Lees meer over Zelf aanpasbaar

Wat vinden onze klanten?

Professionele website

Maximiliaan Maaskant, Investment Manager, Craft Capital

Marsvaardig heeft ons geweldig geholpen met het neerzetten van een strakke nieuwe website. Een goede en prettige samenwerking heeft geleid tot een website die precies aansluit bij onze wensen en de doelgroep.

Marsvaardig is zeker een aanrader!

Precies wat we voor ogen hadden. Bedankt!

Caroline, Psycholoog, Psychologenhuis

In korte tijd moest er een logo, website en flyer gemaakt worden en Marsvaardig heeft ons geweldig goed geholpen om deze klus te klaren. Voor een samenwerkingsverband van elf zelfstandige praktijkeigenaren met allemaal een eigen visie en mening is dat best een uitdaging.

Marsvaardig heeft het professioneel en vlot opgepakt en het contact verliep prettig. Er werd goed meegedacht en nuttig advies gegeven over do's & don'ts. Het resultaat is een herkenbaar, mooi logo en een strakke, functionele website en dat is precies wat we voor ogen hadden. Bedankt!

Wil je ook een betaalbare website die nooit veroudert?