Een website die écht werkt, voor je gasten en voor jou.

Perfect op elk apparaat

Een restaurant website die op alle apparaten en schermen perfect werkt? We weten niet alleen hoe dat moet; het is onze specialiteit.

Lees meer

Openingstijden & telefoonnummer

Waarom bezoeken mensen de website van je restaurant? In vele gevallen zijn ze op zoek naar een telefoonnummer of de openingstijden.

Lees meer

Natuurlijk hang je een menukaart buiten je zaak om gasten te verleiden. Maar ook een goede en duidelijke online menukaart is onmisbaar voor een restaurant.

Lees meer

Online reserveren

Laat je gasten online reserveren via je website en bespaar tijd die je aan je klanten kan schenken.

Lees meer

Tafelmanager, je digitaal reservatieboek

Met onze tafelmanager kan je snel reserveringen inplannen en aanpassen, vanaf elk toestel. Je reserveringen beheren was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer

Laat van je horen

Tijdens het online reserveren kunnen gasten aangeven dat ze op de hoogte gehouden willen worden via een nieuwsbrief.

Lees meer

Online bestellen

Laat je klanten snel en eenvoudig een afhaalbestelling plaatsen en betalen via je website. Zo ben je altijd en overal bereikbaar, vanop ieder toestel.

Lees meer

Cadeaubonnen

Breng je culinaire beleving dichter bij je klanten. Iedereen kan eenvoudig, snel en op elk moment cadeaubonnen kopen van je zaak.

Lees meer

Gevonden worden

Om ervoor te zorgen dat er gasten naar je restaurant komen moet je tegenwoordig een goede online zichtbaarheid hebben. Google Mijn Bedrijf, Facebook, TripAdvisor, ...

Lees meer

Zelf aanpasbaar

Met ons eigen ontwikkeld beheersysteem ben je in staat om zelf uw website aan te passen. Technische kennis? Absoluut niet vereist.

Lees meer

Wat vinden onze klanten?

Vlotte overvang

Angela Louwes, Basisschool De Piramide

Dacht ik nog: dat wordt een hele klus, ingewikkeld en veel tijd om een nieuwe website voor de school te laten maken. Nee hoor, Robin en Tom namen me bij de hand en begeleiden je door het hele proces. Uiteindelijk was het voor mij en de school een bijna ongemerkte procedure, de overgang naar de nieuwe website.

We zijn heel erg tevreden met het resultaat.

Pro-actieve houding

Paul Tesser, Paul Tesser Architect

Marsvaardig gaf een aantal verbeterpunten voor mijn oude website. Deze pro-actieve houding was ook kenmerkend voor het bouwen van de nieuwe website: goede suggesties en frisse ideeën, maar ook begrip voor eigen wensen en daar goed op reagerend.

Kortom, een erg leuke samenwerking!

Wil je ook een betaalbare website die nooit verouderd?