Een website die écht werkt, voor je gasten en voor jou.

Perfect op elk apparaat

Perfect op elk apparaat

Een restaurant website die op alle apparaten en schermen perfect werkt? We weten niet alleen hoe dat moet; het is onze specialiteit.

Lees meer over Perfect op elk apparaat

Openingstijden

Openingstijden

Waarom bezoeken mensen de website van je restaurant? In vele gevallen zijn ze op zoek naar een telefoonnummer of de openingstijden.

Lees meer over Openingstijden

Menukaart

Natuurlijk hang je een menukaart buiten je zaak om gasten te verleiden. Maar ook een goede en duidelijke online menukaart is onmisbaar voor een restaurant.

Lees meer over Menukaart

Online reserveren

Online reserveren

Laat je gasten online reserveren via je website en bespaar tijd die je aan je klanten kan schenken.

Lees meer over Online reserveren

Digitaal reserveringsboek

Digitaal reserveringsboek

Met ons digitaal reserveringsboek kun je snel reserveringen inplannen en aanpassen, vanaf elk toestel. Je reserveringen beheren was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer over Digitaal reserveringsboek

Laat van je horen

Laat van je horen

Tijdens het online reserveren kunnen gasten aangeven dat ze op de hoogte gehouden willen worden via een nieuwsbrief.

Lees meer over Laat van je horen

Online bestellen

Online bestellen

Laat je klanten snel en eenvoudig een afhaalbestelling plaatsen en betalen via je website. Zo ben je altijd en overal bereikbaar, vanop ieder toestel.

Lees meer over Online bestellen

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Breng je culinaire beleving dichter bij je klanten. Iedereen kan eenvoudig, snel en op elk moment cadeaubonnen kopen van je zaak.

Lees meer over Cadeaubonnen

Gevonden worden

Gevonden worden

Om ervoor te zorgen dat er gasten naar je restaurant komen moet je tegenwoordig een goede online zichtbaarheid hebben. Google Mijn Bedrijf, Facebook, TripAdvisor, ...

Lees meer over Gevonden worden

Zelf aanpasbaar

Zelf aanpasbaar

Met ons eigen ontwikkeld beheersysteem ben je in staat om zelf uw website aan te passen. Technische kennis? Absoluut niet vereist.

Lees meer over Zelf aanpasbaar

Wat vinden onze klanten?

Enorme stappen voorwaarts qua zoekmachine optimalisatie

François Diepstraten, Vormingscentrum Hivset

We zijn dol op de nieuwe website die werd ontwikkeld voor Vormingscentrum. Dat heeft alles te maken met de intuïtieve en fraaie vormgeving, de grote mate van flexibiliteit en beheersbaarheid van de content, de naadloze samenhang met onze administratieve backend, maar zeker ook de enorme stappen voorwaarts qua zoekmachineoptimalisatie. Over de gehele lijn voelde de samenwerking aan als professioneel en aangenaam. Warm aanbevolen!

Snelheid en professionalisme

Bram Verbruggen, Meteo Bram

Tom had maar een paar minuten uitleg nodig om te begrijpen wat voor website ik graag wilde. Een paar dagen later was die klaar en kon ik hem al beginnen te vullen met informatie. Het eindresultaat is boven verwachting: hip, strak, stijlvol en aanpasbaar naar eigen smaak. Gebruiksvriendelijk voor de bezoeker en voor mezelf. Dikke merci!

Wil je ook een betaalbare website die nooit veroudert?