Eén platform achter al onze websites

Op het internet is er één constante: verandering. Waar andere bedrijven jouw website bouwen en er vervolgens hun handen vanaf halen, doen wij dit heel anders. Wij zetten in op continuïteit en duurzaamheid.

Het verhelpen van foutjes, doorvoeren van verbeteringen en ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden. Wij onderhouden je website continu.

Duurzaam

LEGO zorgde voor een revolutie met hun "speelgoed systeem". Hoe je van een doos met daarin eenvoudige blokjes, alles kan bouwen wat in je fantasie op komt. Elk LEGO blokje is herbruikbaar en met elkaar uitwisselbaar.

Bij Marsvaardig doen we precies hetzelfde met onze websites. Al onze websites worden gebouwd op één en hetzelfde platform. Door standaard componenten te bouwen, in plaats van telkens opnieuw iets te programmeren, wordt het maken van een website veel eenvoudiger en minder tijdrovend.

Op maat

Vanuit de wensen van de klant selecteren we de juiste bouwstenen. Zo moet een website voor een restaurant bezoekers prikkelen en nieuwsgierig maken. Terwijl de website van een architect een digitale etalage is die vertrouwen moet scheppen. Bij veel websites is het evenwicht vandaag zoek.

Volgens ons is een website geen doel op zich maar een middel om je bedrijfsdoelstellingen te helpen bereiken.

Continu onderhoud

We onderhouden je website continu. Wanneer we verbeteringen zien passen we deze meteen toe. Omdat dit niet jouw core business is, wel die van ons. Zo is je website altijd up to date.

Stevige basis

Onze websites zijn gemaakt voor verandering. Wij kunnen probleemloos aan allerlei knoppen draaien om je doelen te helpen bereiken. Andere content? Geen probleem. Nieuwe huisstijl doorvoeren? Fluitje van een cent. Nieuwe functionaliteit programmeren? Komt in orde!

Wil je ook een betaalbare website die écht werkt?