Website voor je winkel laten maken

Eén platform waarmee je overal direct producten aan je klanten kunt verkopen - online, in je winkel en op locatie, zoals een markt of een beurs.

Vlot retourneren en omruilen

Geef medewerkers de mogelijkheid om klanten snel te helpen met online gekochte aankopen die ze willen omruilen of terugbrengen.

Gesynchroniseerde klantprofielen

Biedt klanten een gepersonaliseerde winkelervaring met snelle toegang tot informatie over hun eerdere aankopen.

Hardware

In onze optionele hardware kit zit alles wat je nodig hebt om snel en professioneel in je winkel te kunnen werken. Heb je al hardware? Dan bekijken we samen of je deze kunt blijven gebruiken.

Wat vinden onze klanten?

Enorme stappen voorwaarts qua zoekmachine optimalisatie

François Diepstraten, Vormingscentrum Hivset

We zijn dol op de nieuwe website die werd ontwikkeld voor Vormingscentrum. Dat heeft alles te maken met de intuïtieve en fraaie vormgeving, de grote mate van flexibiliteit en beheersbaarheid van de content, de naadloze samenhang met onze administratieve backend, maar zeker ook de enorme stappen voorwaarts qua zoekmachineoptimalisatie. Over de gehele lijn voelde de samenwerking aan als professioneel en aangenaam. Warm aanbevolen!

Snelheid en professionalisme

Bram Verbruggen, Meteo Bram

Tom had maar een paar minuten uitleg nodig om te begrijpen wat voor website ik graag wilde. Een paar dagen later was die klaar en kon ik hem al beginnen te vullen met informatie. Het eindresultaat is boven verwachting: hip, strak, stijlvol en aanpasbaar naar eigen smaak. Gebruiksvriendelijk voor de bezoeker en voor mezelf. Dikke merci!

Wil je ook een betaalbare website die nooit veroudert?