Breng je producten ook op je website onder de aandacht.

Perfect op elk apparaat

De wereld ondergaat een mobiele revolutie. Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone bij zich en is voortdurend online op zoek naar informatie.

Vandaag gebruiken 70% van je bezoekers een mobiel apparaat om informatie op te zoeken over je winkel. Daarom is het van essentieel belang dat je website optimaal werkt op mobiele apparaten.

Openingstijden & telefoonnummer

In vele gevallen zijn je website bezoekers op zoek naar je openingstijden of telefoonnummer. Wij zorgen ervoor dat deze duidelijk leesbaar zijn op je website.

Voor dagen waarop je niet de normale openingstijden hanteert, zoals in vakantieperioden of bij speciale gelegenheden, kan je van tevoren afwijkende openingstijden opgeven.

Zo voorkom je frustratie bij klanten die een gesloten deur aantreffen.

Wees persoonlijk

Wil je klanten een persoonlijke service en ervaring geven in je winkel, zorg dan dat je website dat ook uitstraalt. Vaak zijn websites helemaal niet persoonlijk, een gemiste kans.

Onze huisfotograaf zorgt voor de mooiste foto's. Zo brengen we je winkel en producten op een persoonlijke wijze onder de aandacht van bestaande en nieuwe klanten.

Laat van je horen

Je trouwe klanten verwennen, nieuwe collectie aankondigen of je omzet een boost geven?

Met slechts enkele klikken publiceer je een bericht op je website, met een leuke foto erbij. Met één klik stuur je het bericht ook als nieuwsbrief uit naar je klantenlijst.

Deel de link naar het bericht op Facebook en automatisch verschijnt een mooi kaartje met de foto erbij.

E-commerce

Voor wie naast traditioneel ook online wil verkopen, is een deskundig ontworpen webshop een must. Zo bereiken uw producten en diensten maximaal de doelgroep.

Klanten kunnen eenvoudig grasduinen tussen jouw producten op basis van merken en categorieën.

Betalingen worden afgehandeld door onze partner Mollie. Geen minimumkosten, geen vaste contracten, geen verborgen kosten. Bij Mollie betaal je alleen voor geslaagde transacties.

Cadeaubonnen

Breng je winkel dichter bij je klanten. Iedereen kan eenvoudig, snel en op elk moment cadeaubonnen kopen.

Meteen laten afdrukken of zelf versturen voor een optimale beleving.

Hoog in Google

Meer dan 90% van de mensen begint een bezoek aan een website via een zoekmachine. Hoog staan in Google voor relevante trefwoorden is hierom belangrijker dan ooit.

Met onze hulp gaat je website hoger scoren in de niet betaalde zoekresultaten van zoekmachines.

Zelf aanpasbaar

Heeft je website regelmatig een aanpassing nodig? Met ons website platform ben je in staat om zelf snel en gemakkelijk je website aan te passen zonder technische kennis. Zo bespaar je tijd en geld.

Niet genoeg tijd om dit zelf te doen? Wij helpen je graag.

Wat vinden onze klanten?

Verwachtingen waargemaakt

Kinga Kantorska, Immodokter

Bij verschillende websitebouwers hebben we een ontwerp laten maken, maar telkens liep het fout. Door duidelijke communicatie en persoonlijk contact wisten ze bij Marsvaardig wel meteen wat onze verwachtingen waren en konden deze ook daadwerkelijk waar maken!

Wij zouden hen aan iedereen aanraden.

Super goede ervaring met deze jongens!

Niels de Groot, Pro Motion Film

Grafisch en technisch zit de site prachtig in elkaar. Pagina's worden slim met elkaar verbonden, waardoor de bezoeker snel overzicht heeft. Zelf content toevoegen is ook heel eenvoudig.

Er werd goed naar mijn wensen geluisterd, andersom gaven ze ook waardevol advies. Dikke aanrader!

Wil je ook een betaalbare website die nooit verouderd?