Hoog in Google

Met onze hulp gaat je website hoger scoren in de niet betaalde zoekresultaten van zoekmachines.

Meer dan 90% van de mensen begint een bezoek aan een website via een zoekmachine. Hoog staan in Google voor relevante trefwoorden is hierom belangrijker dan ooit.

Waar een ander stopt, gaan wij verder

Naast inhoud en links is een derde poot van goede zoekmachine optimalisatie de techniek: de manier waarop de website technisch in elkaar gestoken is. Zoekmachines houden van nette, heldere, beknopte code. Dit draagt ook bij tot de bruikbaarheid (usability) en toegankelijkheid (accessibility) van websites.

Onze websites zijn daarom optimaal toegankelijk voor zowel bezoekers als zoekmachines, zoals Google het graag heeft.

Sitemap

We zorgen automatisch voor een sitemap, een bestand waarin al de webpagina's van je website vermeld staan. Hiermee kunnen we Google en andere zoekmachines informeren over de inhoud van je website. Webcrawlers voor zoekmachines, zoals Googlebot, lezen dit bestand, zodat uw site slimmer kan worden gecrawld.

Tools

We gebruiken actief de volgende tools voor elke website:

  • Google Analytics, duidelijk beeld van de bezoekers, bronnen, paginaweergaves, etc.
  • Google Search Console, bijhouden en controleren van de aanwezigheid in zoekresultaten.
  • Bing Webmaster, bijhouden en controleren van je aanwezigheid in de zoekresultaten van Bing.

Continu bijsturen

Zoekmachines, zoals Google, voeren geregeld algoritme-updates uit. De ene is ingrijpender dan de andere. Wij volgen dit steeds op de voet, en anticiperen tijdig wanneer dit nodig is.

Ook volgen we de statistieken en resultaten van je website regelmatig op. Op basis van deze gegevens doen we ook bijsturingen, om zo tot de beste resultaten te komen.

Lees ook

Wil je ook een betaalbare website die nooit veroudert?