Authenticatie in twee stappen inschakelen in Campaign Monitor

Wanneer je authenticatie in twee stappen (twee-factor authenticatie) inschakelt, voeg je een extra beveiligingslaag toe zoals aanbevolen in de GDPR (AVG).

In de AVG of GDPR wordt aanbevolen dat je ter beveiliging van gegevens de beschikbare technische mogelijkheden van de aanbieder volgt. Sinds mei kan je tweestapsverificatie instellen voor je Campaign Monitor account.

Wat is twee-factor authenticatie?

Wanneer je authenticatie in twee stappen (ook wel twee-factor authenticatie genoemd) inschakelt, voeg je een extra beveiligingslaag toe aan je account. Je logt in met iets dat je weet (uw wachtwoord) en iets dat je hebt (een code die wordt genereert door je mobiele telefoon).

Vooraf

Controleer of je de Google Authenticator app geïnstalleerd hebt op je telefoon. Of installeer de app: App Store (iOS) of Google Play (Android).

Authenticatie in twee stappen instellen

1. Navigeer naar je "Account settings"
  2. Klik op de link "manage"
  3. Klik op de link "Enable two-step verification"
  4. Geef je wachtwoord in en klik op "Next"
  5. Open de Google Authenticator app op je telefoon en klik op "I've installed the app"
  6. Scan de QR code en klik op "I've scanned the code"
  7. Vul de code in uit de Google Authenticator app en klik op "Enable"
  8. Klaar, je account is nu beveiligd met authenticatie in twee stappen

Onderstaand vind je ook screenshots met een overzicht van de te volgen stappen.

Wil je ook een betaalbare website die écht werkt?