Inloggen

Als je je teksten en afbeeldingen op je website wilt wijzigen zal je eerst moeten inloggen. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Bij oplevering van jouw website hebben we je een mail gestuurd waarin de link naar het "Administrator" gedeelte en je inlognaam en wachtwoord staan.

Ben je deze mail kwijt? Geen probleem. Je kunt altijd naar [jouw-website]/administrator.

Op de pagina die verschijnt zie je een aantal velden. Je kunt hier inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord of met je Google Workspaces account.

Inloggen met je Google Workspaces account (aangeraden)

Als je Google Workspaces gebruikt om mee te mailen dan kun je hier op de blauwe "Inloggen met Google" knop klikken om direct in te loggen, je hoeft de bovenste twee velden niet in te vullen. Als je nog niet in Google Workspaces bent ingelogd krijg je een scherm te zien om alsnog in te loggen. Gebruik hiervoor je Google Workspaces inloggegevens.

Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord

Wanneer je Google workspaces niet gebruikt zal je moeten inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Je gebruikersnaam is altijd je e-mailadres. Bij ons is dat bijvoorbeeld [email protected]. Je wachtwoord heb je zelf opgeslagen of kun je terugvinden in de mail die we verstuurd hebben.

Kom je er niet uit of heb je nog aanvullende vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

5 redenen om voor Marsvaardig te kiezen

  • Persoonlijk contact
  • Altijd up-to-date
  • Een duurzaam platform
  • Gratis proberen
  • Zelf aanpasbaar

Bekijk onze werkwijze

Laat je website maken door professionele websitebouwers